reklama
Dobranoc Iwona.
Fajnie masz ja jak idę na łowy to nic fajnego nie mogę znależć.Raz tylko udało mi się upić małemu ogrodniczki dżinsowe za 8 zl zanim mały się urodził. Na szczęście póki co moi rodzice bardzo nam pomadają teraz dostał dresik i dwa fjowe letnie komplety body i krótkie spodnie rewelacja, i mój chrześniak jest rok starszy od Stasia i czasem coś fajnego uda nam się dostać tylko problem jest taki że Igor jest pulchny a Staś chudzina i dwa razy mogę go zawiną c w te ciuszki
Fajnie masz ja jak idę na łowy to nic fajnego nie mogę znależć.Raz tylko udało mi się upić małemu ogrodniczki dżinsowe za 8 zl zanim mały się urodził. Na szczęście póki co moi rodzice bardzo nam pomadają teraz dostał dresik i dwa fjowe letnie komplety body i krótkie spodnie rewelacja, i mój chrześniak jest rok starszy od Stasia i czasem coś fajnego uda nam się dostać tylko problem jest taki że Igor jest pulchny a Staś chudzina i dwa razy mogę go zawiną c w te ciuszki
Ja mam "nosa"..Teraz będe musiała się tam wybrać bo letnie ogrodniki i bluzki za czas jakiś..
Asiulinka pewnie, dołaczaj się
Tylko wiecie ja zaraz odpadam..Jestem taka zmęczona,że zasypiam nad kalwiaturką

Asiulinka pewnie, dołaczaj się

Tylko wiecie ja zaraz odpadam..Jestem taka zmęczona,że zasypiam nad kalwiaturką

Małagosiunia21
Witam
No jwestem jestem hihiLachonki! Gdzie wy?![]()

Mam nadzieję że nie za póxno na imprezke bezalkoholowa trafiłam

reklama
Podziel się: