reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja na chwilkę,żyjemy.Jul ma 3 ząbki,lewa górna jedynka wyszła,mnie zębole boilą i dzisiaj byłam u dentysty.Pisać szybko,bo ja od sasiadki i Jul narobił.
Gratuluję Julkowi ząbków :tak::tak::-)
Przed:
Zobacz załącznik 74375
Po:
Zobacz załącznik 74376
hehehe,lepiej się czuję i każdy mówi że jestem jak kameleon bo zawsze z ciemnych robię jasne i na odwrót:-D:-D
iiwka wyglądasz super:tak::-)
Witam dziewuszki, wszystkie piękne i młode:-)
Miałam dzisiaj tylko 3 pobudki nocne, ale spoko wszystko do przeżycia:tak:.

Słyszałam kiedyś że na ból głowy to jest dobra aspiryna ale i nie tylko na to, jako środek antykonpepcyjny jest też znakomita. Jak osiągnąć antykoncepcję aspirynową? Trzymać aspirynę między kolanami tak żeby nie wypadła ;-):tak::-):-D:-D:-D:-D
jasmina dobra antykoncepcja,he he :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Sikorka moze dzis mi nie spiewajcie ;-)...ale jutro..;-)
Gdybym juz dzis nie zajrzala, co jest bardzo prawdopodobne, zycze slodkich snoooofff...i prosze! oszczedzcie zyrafe! ;-)

Inna współczuję Ci strasznie i brak misłów i nie wiem co mogłabym powiedzieć bo wsystko brzmi banalnie ale trzymaj się dzielna kobieto.
Madźka wszystkiego naj naj dla Szymusia
Teraz mam chwilę a tu pusto no ale może jeszcze zajrzę

Wrócliśmy :-)
Oliwka zapiżamowana, zamlekowana, wpatrzona w bajoszki ;-)
Ja chyba nie będę miała jak męża przekonywać, bo zaraz przychodzi kumpel i będą pić... łodeczkę :-p (wiecie, cenzura...)
Ale - oddali nam nagrywarkę okazało się że musieli wymienić cały napęd :szok: dobrze, że na gwarancji...i mam nadzieję, że już będzie bez takich niespodzianek :tak:
A mój małż to w ogóle ma takie pomysły... JAk będę miała chwilkę to Wam popiszę co on nawymyślał...A oczywiście jego pomysły wprowadziłyby mega zmiany w naszym życiu :blink:
Zmykam bo kumpel przylazl ;-)

:-) Dla Szymka

z okazji skończenia
6 miesiąca:-)

Wiele uśmiechów, a mało złości,
jak najmniej smutków, dużo radości,
długich wakacji i moc słodyczy.
Tego Ci dzisiaj Aluśka życzy!
1694uh4.gif

Dołączamy się.
Martynka tulam Cie mocno, mocno, mocno.

Dziecię śpione w domku posprzątane kolacji nie robie bo mnieten mój m. do furii doprowadza.jak tylko zajmę się sobą na chwilkę bo mały już śpi i nie muszę czuwqać to zaczyna zachowywać się jak wyrzut sumienia i szukać w domu roboty i ostentacyjnie ze zbolałą miną to robić.no roztrzaskałabym...

A ja dziś przemokłam do suchej niktki brrr
Ale zadzwoniła moja babcia,że ma dla Lola 50 zł więc trzeba to było wykorzystać:rofl2:Moja babcia jest niestety alkoholiczką wić jak daje cos dla Małego to ja jade...
no i pojechaliśmy do Bytomia.Zjedliśmy dobry obiad, Karollo dotsł więcej kasy, babcia była dziś koffana.W Bytomiu jest fantastyczny komis i uparłam się,żeby go odwiedzić.No i odwiedziłam:kalosze, kurtka przeciwdeszczowa, ogrodniki i super zabawka.Zostało na niekapek, bo Lola się rozwalił i jeszcze cos mam w portfelu.Ale...przypłaciłam ta wycieczke przemoczonymi na maksa butaki i spodniami i wyziębieniem.Ale czego nie robi się dla dziecka;-)

Super że zakupy udane i rozumiem że gnałaś robię tak samo od razu.Teraz sobie walnij herbatkę na rozgrzanie żebyś się nie rozchorowała.kiedy zdjęcia zakupów?

reklama
Anula jutro....
Walnełam se prysznic, herbatke ale trzęsłam się z godzinke:rofl2:
A tak w ogóle to tylko jedna zauważyłą,że znikłam Buuuu
Halo..Czy wiecie co u Leiki???
Dawno jej nie widziałam u nas...

Do góry