reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Maciek też tak miał.:tak: Ignorowałam i po jakimś czasie mu przeszło. A teraz też czasem mu się zdarzy przeklnąć. Wtedy mu tłumaczę, że tylko dorośli tak mówią i tylko w tedy, gdy się zdenerwują. A ostatnio podobno przeklnął (tak jak twój synio) przy babci i mojej siostrze, gdy pare kropelek moczu spadło mu na majteczki.:sorry2: Siostra zwróciła mu uwagę, a on na to, że tak się mówi jak się posika.:baffled::sorry2:.

Dziekuje za rady. Aż sie zaksztusilam jak przeczytalam dlaczego mały przeklął:-D

A wóżek mam jakiś picolo czy coś w tym stylu... ale nie ma łączonej rączki wiec na niego nie trafisz;-)

reklama
"W związku z pracami nad przyspieszeniem działania serwisu, trwa przerwa do godziny 13:45, przepraszamy i zapraszamy ponownie rano…"
Wiecie co ja weszłąm na strone o 13.45 dokładnie i jajakś zamulona chyba bo nic nie rozumiem..

"W związku z pracami nad przyspieszeniem działania serwisu, trwa przerwa do godziny 13:45, przepraszamy i zapraszamy ponownie rano…"
Wiecie co ja weszłąm na strone o 13.45 dokładnie i jajakś zamulona chyba bo nic nie rozumiem..
już do 16.:baffled:

A ja wybieram się z chłopakami na spacerek. -Pod warunkiem, że Maciek w końcu skończy jeść (je już ok.0,5 godz.:wściekła/y:).:baffled::crazy:
No to do wieczora! PA.

hej dziewczynki:) i znow internet nam zanika wiec pisze dopoki moge:)) u nas z nowosci to to, ze bylysmy z Nicolka dzis w health centre na szczepionce i zwazyc mala:)) a wiec wazenie poszlo bez placzu-juz nasze kochanie wazy 5 90:))ale szczepionki....ojej ojej tak biedna plakusiala, ze az mi sie chcialo plakac razem z nia...:(ale na szczescie juz zasnela i sobie slodko spi:))

hej wam
Widze tu jakos czerwono,burzowo,,laski w nerwach,heee;-),,usmiech i be znerw.
u mnie fajna pogoda,a ja korki odwołałam,bo nei chce mis ie z ta dziewcyznka siedziec,,i mam luzik...

Bodzia jak tam podanie,,pisze sie,,?;-)
ludzie co sie dzieje,w tych szkołach,,hm...a te 2 miesieczne no sozk,,,
no co ja widu,,tu o orgazmach,mheheee

witojta wszystkie lachony;-):-):-) jestem bo już mnie niektóre szukały słyszałam;-);-)Psiapsiółka poleciała do domku:-:)-(i znowu przyjdzie nam dzielić rozłąkę przez 2 miesiące:-:)-(Ja od wczoraj wieczora migrena gigant. na szczęście przestałam wymiotować bo było koszmarnie:baffled: pogoda za oknem cudna ale jak się wylezie na spacer to wiejeeeeeeeeee:dry::dry:. Szymek po obiadku, dokazuje w łóżeczku bo nadal ma areszt łóżeczkowy po historii z lądowaniem na podłodze;-):tak:Ja mam dzisiaj parę prac domowych przewidzianych ale zapał - 40 więc się zobaczy jak to będzie np. z myciem szafek w kuchni:nerd::dry:
Meg, Sikorkova - wciągnijta mnie na listę Klubu Zaspokojonych Domówek:rofl2::rofl2: ja też jestem zdania, że w łóżku liczy się dobra zabawa i szczerość i nie zawsze fajerwerk na koniec przesądza o ultraprzyjemnej nocce;-);-)

Co do wózka lekkiego się nie wypowiadam bo jeszcze nam trójfunkcyjny służy quinni speedi sx:tak:
komuś herbatki??

reklama
Oj ajak wypluta jestem..Jak szybko słońce się nie pojawi to zrobie coś okropnego:dry::dry::dry:
Bodzia, żebyś nie musiała czynów niecnych się dopuszczać dzielę sie rezerwami z Tobą
28_1_16.gif
;-);-)

Do góry