reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mieszkam w okolicy Bydgoszczy, jakby co to polecam sie na przyszłość, chętnie popilnuje dzieci hi hi.:-D:-D:-D
A gdzie dkładnie jeśli można spytać, bo ja też z kuj-pom
Asiulinko tego ci na nockę posyłam;-)

no i szampana do tego
lagrande.jpg

Ja też pifffko i dziękuję
Stooo laaaaaaaaaaat stooo laaaaat nieeeech żyją żyyyją naaaaaaaaaaaaaaam
I jeszcze dłużej i jeszcze raz....
A kto z nami nie wypije, niech sie pod stół kryje....

wpadłam na szybkiego
13_4_10.gif
:tak:;-):-D bo lecę z mężem do kina:rofl2:na kanapę "27 sukienek" dają:-D
sikoreczka obyśta z mężem w zdrowiu, bez walca, w miłości i pod telewizorem az do grobowej deski
11_1_202.gif

Asiulinka dla Grzegorza twego dzielnego
_lol_.gif

reklama
A ja 12 km od Inowrocławia, ale w druga stronę :) , no ale to w tym samym fyrtlu. A w Brzozie to kiedyś salon Merca był, no nie??
Ale Fajnie ;))) jak przyjedziesz do kraju to koniecznie mnie odwiedz, nie bedziesz miała daleko. Faktycznie był, ale już nie ma salonu Merca, był hotel Mercedes ale teraz nazywa sie Brzoza. Mój m też w Irlandii, ale koło Corku w Ballincolig, byłyśmy tam na święta a za 11 dni m przyjeżdza na miesięczny urlop :):-D:-D:-D
Serio ide bo woda mi wystygnie, do jutra dziewczyny, papatki

Do góry