reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No hej!

Ale dziś byłam zalatana, że nawet nie miałam czasu z wami popisać.Myłam okna, co za tym idzie musiałam wyprasować firanki, sprzątałam itp. A z rana byłam zamówić torta i ciasta na komunie.A teraz moja księżniczka coś jest zła, musze zobaczyć o co chodzi.

reklama
Anula to ci dopiero ze Stasiem:baffled: bierz Małego i wpadajcie do nas bo Szymek przechodzi samego siebie a ja na ostatnich nogach dziś:dry:fajnie, że buty do spodni ci pasują:-D:-D
Kasia kartoflana dziewczyno;-);-)fajski obiaduś:-)
Zchęcią zaraz się pakuję bo ja też już na głowe dostanę a może jak razem ich zaaresztujemy w jednym miejscu to się dogadają troszeczkę
:tak::tak::tak::tak:

Meg,wysłałam zaproszenie na NK:tak:;-)
nio widziala ja ;-)

z aktywną parą ma być:confused::confused::-DMeg , Agata dawać bo zamykam listę:-p
kurde..znoof nie zdazylam :wściekła/y: ;-)
Witam wszystkie Mamy.
mywalczyliśmy ze Stasiową temperaturką do wczoraj,wczoraj nagle mu przeszło i znalazłam coś białego na kształt ząbka na dzxiąśle a pani doktor powiedziała,że to białe co ma na dziąśle to nie ząbek tylko stan zapalny i zapisała maść po zastosowaniu maści ząbek zniknął...a już się cieszyliśmy:-:)-:)-:)-( Staś niby zdrowy ale alarm się co chwila uruchamia i tylko by się przytulał...zasypia też tylko przy mnie taki jakiś dziwny jest :-:)-(
Dzisiaj mama z babcią wzięły mnie na zakupy ii dostałam żółte spodnie i zielone buty :tak::-D:-D:-D:-DMałemu kupiłam czapeczke bo miał taką grubą,pół Poznania za nią zjeździłam al kupiłam pod blokiem:baffled::baffled::baffled::baffled:
Poza tym wszystko ok

Hej Anula, to dobrze, że juz lepiej. A swoją drogą to małpa z tej lekarki, radość z ząbka Wam odebrała...;-)
Na obiad dziś kartoflanka i placki ziemniaczane. mniam mniam:-p
!
nio malpa z niej ;-) A my tez dzis kupili czapeczke lzejsza ;-)

No hej!

Ale dziś byłam zalatana, że nawet nie miałam czasu z wami popisać.Myłam okna, co za tym idzie musiałam wyprasować firanki, sprzątałam itp. A z rana byłam zamówić torta i ciasta na komunie.A teraz moja księżniczka coś jest zła, musze zobaczyć o co chodzi.

oj PPD okropne...SSSTRASZNE!!! ;-)

A my dzis byli oblukac lzejszy wozek spacerowke parasolkowata...niby wybor duzy a ne ma co kupic ;-) Nic my nie kupili bo Graco jakies dziwne bylo ale myslem o Ingelsina Trip....hmm...

Zchęcią zaraz się pakuję bo ja też już na głowe dostanę a może jak razem ich zaaresztujemy w jednym miejscu to się dogadają troszeczkę
:tak::tak::tak::tak:
dzieci0.gif
oj Anula bedzie się działo jak Stanisław nazebny spotka Szymona nazębnego:dry:mamusie wywiozą do Tworek , no chyba, że se coś na rozgrzewkę chlapniemy:rofl2::-D:-D

Meg po starej znajomości dawaj te ciuchy:tak:a co to za wózio?? ja chyba nawet o takiej firmie nie słyszałam:dry:ale ja matka szczawiara jestem jeszcze:zawstydzona/y:

reklama
Do góry