reklama
No to z tym korzystaniem trochę się pospieszyłam.m. mnie wkur.....zaraz go piz.... mam już dosyć głupi ........![]()

Alez tu pusto ...
Inna czy Ty widzisz w czyms takim mojego Kubka?
ja kochana znam wszystkie ceny parasolek z allegro na pamiec ;-) INGLESINA TRIP!SUPER CENA! POLSKA GWARANCJA! (348358439) - Aukcje internetowe Allegro
Anula spokojnie...adin dwa tri...
Inna czy Ty widzisz w czyms takim mojego Kubka?

Anula spokojnie...adin dwa tri...
a ja do mojego jednego...narazieWiecie co koffane????
Ja padam na buziulke.Ide się przytulać do moich Mężczyzn.
![]()
agga143
Entuzjast(k)a
spadam dziewczyny pod ciepłą kołderkę, przytulić się do mojego słoneczka, dziś pozwoliłam małej spać ze mną, a ona cała happy.:-)
Dobranoc kobietką które też idą lulki, a miłej zabawy tym co jeszcze tu buszują.;-)
;-)
;-)
;-)
;-)
PPPaaaaaaaaaaaaaa
Dobranoc kobietką które też idą lulki, a miłej zabawy tym co jeszcze tu buszują.;-)

PPPaaaaaaaaaaaaaa
sikoreczka79
Fanka BB :)
Jużem jest
Kurka ciężkie nocki przede mną
Od jutra mam zaplanowany zakaz cyculkowy, usiłowałam dziś to Madzi tłumaczyc, ale w zamian usłyszałam tylko mega krzyk. Jakiego ja mam strachhhhha
Zastawiam się tylko nad mleczkiem dla niej. Bebiko nie chciała pic a po zwykłym ją boli brzusio:-(
Anula tuliki dla ciebie;-)
Meg jaki twarzowy kolorek wózka

Anula tuliki dla ciebie;-)
Meg jaki twarzowy kolorek wózka

Sikoreczka mże jakieś H.A.?
Mój jest na mlekozastępczym więc nie mam doświadczenia.Wywaliłam gamonia do mycia i zaraz będzie masaż ale dla mnie należy mi się 4 razy wbiegałam z małym na to nasze 3 piętro i plecy odmawiają posłuszeństwa!!!!!!!!Nosi mnie dobrze że mały śpi bo byłoby źle

Mój jest na mlekozastępczym więc nie mam doświadczenia.Wywaliłam gamonia do mycia i zaraz będzie masaż ale dla mnie należy mi się 4 razy wbiegałam z małym na to nasze 3 piętro i plecy odmawiają posłuszeństwa!!!!!!!!Nosi mnie dobrze że mały śpi bo byłoby źle

reklama
Podziel się: