reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Koffana,ja po ostatnim zastrzyku to od 5 dni lekko plamię,a to co po ang.oznacza płec to wcale mnie nie pociągaWiecie co chyba mnie czeka pilna wizyta u ginaPo 19 dniach dostałam @. To chyba nie jest normalne
Brzuch mnie boli i wogóle
![]()

Anula śpij póki możesz...potem jak Stach podrośnie to będziesz łazić niewyspana jak my
Tematy ginekologiczne dziś...Sikorka dziwne...a nie denerwujesz się czymś? Ja to tak miałam kiedyś że z nerwów dostałam @ i był łagodniejszy (nawet nie pamiętam czy to było w tym tysiącleciu ;-)
Marta...a co to za zastrzyk? hormonalny?Ja to mam ochotę na sexowanie często...
Dobra idę robić PPD i PPP i już sama nie wiem co jeszcze......

Tematy ginekologiczne dziś...Sikorka dziwne...a nie denerwujesz się czymś? Ja to tak miałam kiedyś że z nerwów dostałam @ i był łagodniejszy (nawet nie pamiętam czy to było w tym tysiącleciu ;-)
Marta...a co to za zastrzyk? hormonalny?Ja to mam ochotę na sexowanie często...
Dobra idę robić PPD i PPP i już sama nie wiem co jeszcze......
agga143
Entuzjast(k)a
hejo
no widze Anula że tobie to dobrze,wyspana?, ale masz racje korzystaj póki możesz.
Mnie tak łep napie... że niewiem, 2 h temu wziełam 2 tabletki a dopiero teraz przestaje mnie boleć.
Widzu że Kasia staneła na wysokości zadania i pyszności zapodała, mniam pycha,
supcio osiemnacha,

no widze Anula że tobie to dobrze,wyspana?, ale masz racje korzystaj póki możesz.
Mnie tak łep napie... że niewiem, 2 h temu wziełam 2 tabletki a dopiero teraz przestaje mnie boleć.
Widzu że Kasia staneła na wysokości zadania i pyszności zapodała, mniam pycha,
supcio osiemnacha,

E
Ewcia81
Gość
Dzień doberek

ja tu sobie cytaty zbieram a tu mi komputer się wyłączył, już myślałam że się popsuł bo coś twardziel ostatnio głośno brzęczy
....ale okazało sie że awaria prądu na całym osiedlu wystąpiła, na szczęście jest już wszystko w porządku 

ale stwierdziła że na razie Amanda rozwija sie prawidłowo więc nie mam sie czym przejmować

... mam się znowu pokazać jak mała skończy rok
Kasiu z okazji urodzinek
życzę Ci dużo zdrówka,
uśmiechu od ucha do ucha
oraz pociechy ze Stasia

ja tu sobie cytaty zbieram a tu mi komputer się wyłączył, już myślałam że się popsuł bo coś twardziel ostatnio głośno brzęczy

No wiec tak pani neurolog powiedział, że przyczyna tego że się krzywi i ma asymetryczne komory jeśli chodzi ciemiączko leży w tym że w ciąży prawdopodobnie załapałam jakąś infekcję , katar lub coś takiego.....i to jest taki skutek ubocznykurka wodnarano o świcie prasowałam jak wy spały
ale popołudniu leci druga tura to słać ino migiem;-)
Aluśka napisz koniecznie jak tam Amandzia
wróciliśmy ze spacerku.zimnica dzisiaj, wieje i słonko leniweobiadek teraz dla Szymonka idę nastawić. dla męża w lodówie kapuśniak czeka a ja kuskus z kurczkiem ale to potem;-)

ale stwierdziła że na razie Amanda rozwija sie prawidłowo więc nie mam sie czym przejmować

... mam się znowu pokazać jak mała skończy rok

życzę Ci dużo zdrówka,
uśmiechu od ucha do ucha

agga143
Entuzjast(k)a
Anula widze że zmieniłaś sobie fotkę, super bikini i figurka
A długo już Stasio śpi?

A długo już Stasio śpi?
Agga dzięi dzięi;-);-) no obudził się jaśnie pan w końcu spał praktycznie od wczoraj z dwoma godzinnymi przerwami więc naprawdę mnie to zmartwiło ale już gada krzyczy woła tate więc zaraz obiadek i na spacer w końcu bo ile można gnuśnieć w domu
reklama
a u nas leje tak wiec mam czaaaas...nie pójdziemy drugi raz na spacer to w tym czasie porobię resztę w chacie, a tera póki Kuba śpi zapodam sobie Cappucino...ktoś tez chce? ;-)
Anula do twarzy Ci w tym bikini...i nawet pasuje do Twojej figurencji :-);-)
Anula do twarzy Ci w tym bikini...i nawet pasuje do Twojej figurencji :-);-)
Podziel się: