reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Małagosiunia patrze na Twój ostatni suwaczek i tak myśle,że jeszcze niedawno 30 pare na nim było a teraz już 7:-D:-D:-D
Za to Iiwki mąż niedługo do wojska.biedna:-(

reklama
No i ja zaglądam:-D
Inna a co Ty sie kobieta tak na tego 4 maja cieszysz hmmmm????;-);-);-);-)
Ja to zrozumiałe, Karollo 1,5 roczku kończy...Aż mi się wierzyć nie chce....
No jak to dlaczego się cieszę?? Nie wiesz dlaczego ?? Dlatego że... Lolek kończy 1,5 roku :-D

Ja tylko na sekundkę. Bodzia i Sikoreczka - do jutra do 12 przed zoo :tak:. Jakby co to się zdzwaniamy :-). Oj, nie mogę się doczekać :tak:

Dobrej nocki wszystkim

Cara, a coś Ty zrobiła, że masz moralniaka??
a tak wogóle to dzień dobry paniom. Chybam miłe majufffki w Polsce, bo pustki tu jakieś...
No pisałam,że się Komuniuję;-):tak:.
Lachony!!!!!!!!!!!!
Lize,lize z foteczkami Zobacz załącznik 76636 -Eryk z rodzicami pod KościołemZobacz załącznik 76637 - tort Zobacz załącznik 76638 - w domu weselnym Zobacz załącznik 76639 - moi teście,od lewej wnuczka,wnuczek i synowa od syna z 1 małżeństwa teścia Zobacz załącznik 76640 - mój z Olem

Ciąg dalszy : Zobacz załącznik 76641 - Julek z Agatką,córką siostry matki Eryka Zobacz załącznik 76642 - wiadomo kto;-):-D:-D Zobacz załącznik 76643 - Syn z 1-go małż. teścia karmi Julka szaszłyczkiem Zobacz załącznik 76644 - z babcią w mojej bluzce:tak::tak:.
Na obiad był rosołek,devolaj później bigos i szaszłyczek,przystawek multum,sałatek tak samo,o ciastach i owocach nie wspomnę;-):tak:.Ale się nawpie...lałam:laugh2::laugh2::laugh2::-D.Z racji,że robiłam za szofera,to odwiozłąm dziadków i Olka zostawiłam u nich i sama z Julkiem do dom wróciła.Stare niedopite baluje u braciszka(chyba:dry:).

A ja tylko zaglądnęłam, bo Marta mnie wołała.;-)
Melduję, że wrociliśmy z grilla. Fajnie było choć mogłoby być cieplej, ale ogólnie nie najgorzej.:tak: Moi chłopcy śpią a ja padam, więc zmykam.
Dobranoc kobietki. Śpijta dobrze.:-)

Oj Marta Młode mi histerie urządziło:-:)-(Przez cały czas do teraz wyrwać się nie umiałam ale jestem
Fajne foteczki, zabawa na pewno była bardzo udana, super:tak::tak:

reklama
Żebyś wiedział i widziała minę szwagierki,jak powiedziałam,że ubranko jeśli mocno za duże(kupiliśmy na 152) a Eryk nosi 134:sorry2:,to może w CHROBRYM(kiedyś minicentrum zakupowe) wymienic,spytala sie czy na dole czy na górze a ja że w ADIDASIE:szok:.

Do góry