reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześc Lachony! Wreszcie udało mi się dostac do kompika, męż dziś intensywnie szukał kwater na wakacje. No a my się dzis nie wybrali z lachonami do zoo. Nie było za ciepło i bałam się że Adriana rozłoży:-( Juz mi pokasłuje, aż ciekawam czy jutro do peckola pójdzie:-( Już pomału nie wyrabiam z tym moim chorowitkiem.
Bodzia, Inna mam nadzieje że się dobrze bawiłyście:tak: No i czekam na fotorelację. :-)

reklama
Oj a miałam pytać Sikorko jak spotkanko? Moja mama na nieprzewidziane przypadki jak nasz Kuba sie rozchoruje ma porzekadło "z dziećmi nie da się nic zaplanować" ;-)Oby A się nie rozłożył!
Swoja drogą ciekawe jak tam Inna i Bodzia z chłopami i dziećmi sie miewają? ;-)

Całkiem, całkiem my się mamy bo Martynka pewnie jeszcze w drodze:tak::-D:-D
Mam nadzieje,że mi głoqwy nie urwie jak pare fotek wrzuce.ALe najcudniejszą fotka ma Martynka bo nam się nie udało złapac.Poza tym z niej niezły fotoreporter, aparat ciągle w łapce:tak::tak:Ale było WSPANIALE:-D:-D:-DDzieci się dogadały, Oliwianna jest śliczna, wesoła, pełna życia i rozkoszna łobuziara.Ale jest przekochana bo mamusi;-)

Dwa osły;)

ja się melduję.:-) Wróciliśmy. Dziś bylismy u mojej mamy a potem szybkie zakupy do tesco (obiadki i deserki Grzesiowi się pokończyły). No a teraz dzieciaczki słodko sobie śpią.:-)

Sikoreczka szkoda, że nie udało Ci się spotkać z dziewczynami i ich rodzinami.:-( Mam nadzieję, że Adrianka nie rozłoży.:no: Dużo zdrówka przesyłam dla niego.

Bodzinka super fotki. Czy mi się wydaje, czy Oliwka troszkę więkasza od Karolka?
Duże buziaki dla Karolka z okazji ukończenia półtora roczku.
25822.jpg

A Ty piknie wyglądałaś.:-)

Zgadza się w tym związku kobietka jest większa:rofl2:A związek przypieczetowano dziś buziaczkami:-D:-D:-D

no to widzę, że się działo...:-D Może to dobrze, że Sikoreczka nie dojechała, bo jeszcze Madzia z Oliwką by się pobiły o Karolka.:rofl2:

reklama
Do góry