reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bosze jak mnie rozboała głowa:-:)-(
Znowu ktoś ma do mnie jakiś ale....
Własnie się dowiedziałam,że jestem śmieszna...
Ide popłakć...

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normlanie tych z PKS-u utłukę,nie na każdym przystanku mają rozkłady i jak durna ze śpiącym Julem naczekałam się.Poszłam na przystanek wcześniej a tam rozkład i odjazd 9:47 zakorektorowany:baffled::angry:.Okazało się,ze ten kurs zdjęli i jest on z Dworca PKS:angry::angry::angry:.Babka już dzwoniła,bo wyszła na przystanek a nasion nie nie podałam,no bo komu:baffled::dry:?Następny jest 12:27.
Zmykam PPD.
Aluśka,się odezwij!!!!!!

Wstyd sie przyznac... Jak byl michal... Spotkalismy sie i... I mam teraz moralniaka i straszaka bo tabletki nie bralam od kilku dni i wogole i jest kicha na calego no ;(....
JA JUZ WIECEJ NIE PIJE!!!
Cara, czy Ty juz za siebie naprawde nie możesz??Troszke szacunku dla siebie samej. I godności przedewszystkim.

Drogie koleżanki, muszę się Wam do czegoś przyznać. Jest mi bardzo przykro i wstyd z tego powodu ale uważam że powinnyście wiedzieć. Nie wiem dlaczego to zrobiłam ale żałuję -powiedziałam naszej kochanej Bodzi jakieś dwa dni temu że niekorzystnie wygląda w rybaczkach do polowy łydki. Ujęłam to bardziej dobitnie, a było to w odpowiedzi na text Bodzi do jednego zdjęcia z pytaniem "czy dobrze jej doradziłam". Tutaj publicznie przepraszam Cię Bodziu, głupia jestem i wiem że nie mam racji pisząc tak szczerze co myślę. Możecie mnie potępić za to, ja wiem że zawaliłam i nic mnie nie obroni. Bodziu nie musisz mieć avatarka z dłuuugimi nogami...nie ważne są długie nogii jak się ma wielkie serce...

MEGUSEKKKKKKKKKKKKK
Avatarek nie dla Cie tylko mi sie podobały te nogi.............Chciałam go zmienić i nie pomyśałam...........................................
Ja już zapomniałam o tych rybaczkach...............:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam Kobitki :tak:

Na początek mała sesja a później napisze Wam co u nas :tak::tak::-)
spacerek po parku w Nałęczowie

miś uszatek:laugh2::laugh2::-)

ślicznotka

bitwa z koleżanką Małgosią

:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry