reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jupijajej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sikoreczka super fotki. Na zdjęcie Twojej siostrzenicy patrzyłam i nie pasowała mi Madzia, a potem patrzę na podpis i wszystko jasne.;-):-D Dzieciaczki przesłodkie.:-)

Sikoreczka ta Twoja Madzia to naprawdę super lachon:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Martyna ja też mogę?a Ty pamiętasz o mnie?a ja to ostatnoi chyba głupka z siebie zrobiłam co?

wiedzialam ze zapomnialam o jakichs fotkach...Asiulinka Twoje chlopaki sa superasne!!! :-)

Inna...ja juz prawie spie....ale o co chodzi? kto opada? ;D

Sikoreczka super fotki. Na zdjęcie Twojej siostrzenicy patrzyłam i nie pasowała mi Madzia, a potem patrzę na podpis i wszystko jasne.;-):-D Dzieciaczki przesłodkie.:-)
hihi! Dzisiaj tośmy się w przedszkolu uśmiały, bo poszłam po Adrianka z Agatką i mamą. Agatka wlazła na salę do dzieci, zdjęła kurteczkę i dawaj z dzieciami się bawic:-p
Dziękuję dziewczynki za komplementa:laugh2:

Sikoreczka ta Twoja Madzia to naprawdę super lachon:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Martyna ja też mogę?a Ty pamiętasz o mnie?a ja to ostatnoi chyba głupka z siebie zrobiłam co?
WSZYSTKICH ZAPRASZAM NA LODY :tak: NAPRAWDĘ SMACZNE :-);-)

wiedzialam ze zapomnialam o jakichs fotkach...Asiulinka Twoje chlopaki sa superasne!!! :-)

Inna...ja juz prawie spie....ale o co chodzi? kto opada? ;D
Odpadła Żaneta i Patryk!! Ale mój kochany Gieorgij został - boszzzz, jakby mój małż poczytał co ja piszę to by mnie zabił chyba :laugh2:. No ale ten Gieorgij nie dość że tak ładnie tańczy to jeszcze ma taką słodką buźkę ;-)

reklama
Do góry