potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Zapraszam do mnie, mam pyszne czekoladowe, z belgijskeij czekolady... ;-)Oj, lody to i ja bym zjadła.![]()
Ale nerwówa, wysłałam na mojego Gieorgija kilka esów i mam nadzieję że nie odpadnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszam do mnie, mam pyszne czekoladowe, z belgijskeij czekolady... ;-)Oj, lody to i ja bym zjadła.![]()
hihi! Dzisiaj tośmy się w przedszkolu uśmiały, bo poszłam po Adrianka z Agatką i mamą. Agatka wlazła na salę do dzieci, zdjęła kurteczkę i dawaj z dzieciami się bawicSikoreczka super fotki. Na zdjęcie Twojej siostrzenicy patrzyłam i nie pasowała mi Madzia, a potem patrzę na podpis i wszystko jasne.;-)Dzieciaczki przesłodkie.:-)
No to już lecę!:-)Zapraszam do mnie, mam pyszne czekoladowe, z belgijskeij czekolady... ;-)
WSZYSTKICH ZAPRASZAM NA LODYSikoreczka ta Twoja Madzia to naprawdę super lachon
Martyna ja też mogę?a Ty pamiętasz o mnie?a ja to ostatnoi chyba głupka z siebie zrobiłam co?
Odpadła Żaneta i Patryk!! Ale mój kochany Gieorgij został - boszzzz, jakby mój małż poczytał co ja piszę to by mnie zabił chybawiedzialam ze zapomnialam o jakichs fotkach...Asiulinka Twoje chlopaki sa superasne!!! :-)
Inna...ja juz prawie spie....ale o co chodzi? kto opada? ;D