reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ależ jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I powiedzcie mi - to ja mam jakieś schizy czy mój małż przesadza?? Bo: rozumiem, że J. może być zmęczony, po pracy itd. ale wie że nie cierpię, nienawidzę jak jego starsza córka "zażyczy" sobie żeby położył się z nią spać bo ona sama nie chce :sorry2: a on wziął Oliwkę i poszedł spać z Młodą. A ja zostałam sama :sorry2: To ja jestem nienormalna czy on ??

Iwonka, owszem, głupieją, ale ta jego starsza to ma 11 lat i nie wiem czego ona się może bać przy zasypianiu?? :dry: Tzn domyślam się, że chodzi o to, żebym ja znowu nie spała w jednym łózku z jej tatusiem, ale na litość, to on jest dorosły i on powinien decydować a nie ta gówniara :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I niech sobie nie myśli że jutro rano wysępi ode mnie jakiegokolwiek buziaka!!! NEVER :no:

Iwonka, owszem, głupieją, ale ta jego starsza to ma 11 lat i nie wiem czego ona się może bać przy zasypianiu?? :dry: Tzn domyślam się, że chodzi o to, żebym ja znowu nie spała w jednym łózku z jej tatusiem, ale na litość, to on jest dorosły i on powinien decydować a nie ta gówniara :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I niech sobie nie myśli że jutro rano wysępi ode mnie jakiegokolwiek buziaka!!! NEVER :no:
ech niestety takie małolaty są cwane jak nikt. Potrafią okręcic rodzica dookoła paluszka:dry::dry::dry: Rozumię co czujesz bo moja siorak ma taką sytuację jak ty, tylko jej men ma syna z pierwszego małżeństwa. Młody wszystkim gar na nerwach, a my czasami mamy wrażenie że moja siostra to bardziej o niego zabiega niż o własną córkę:szok: Troszkę tego nie rozumię, ale w końcu to jej życie:sorry2:

reklama
Dzień Dobry
Więc najpier
Asiulinka chopaki przystojniaki.
Sikoreczka Twe dzieci są takie....śliczne:tak:Po mamusi:tak:
No prosze jak Madzia nadaje:-D:-DLalol, cudnie:-DMoje dziecię jak widzi obie Sikoreczki to woła "dzieci".:tak::tak:
Ja tylko na moment bo musiałam poczte sprawdzić, mieliśmy cięzką nocke, więc zaraz ide jeszcze poleżeć.PPD nie zajć, nie ucieknie:tak:
Do potem:laugh2:

Do góry