reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

pi pi pi kochana Kalinka !!!!!!! to ja mała biedroneczka ...qrcze ale fajnie ze jestes ! niemam jak napisac wiecej bo mam UJasia na kolanach i on mi sie juz pokłada do snu ::) .QAle musiałam cokolwiek napisać :-*

reklama
juz moje dziecie spi ::) uffff nareszcie , bo ostatnio przez pare dni to kładł sie spać o 21:00 jak nigdy :mad: .no ale chyba wraca juz do normalnych godzin snu czyli o 19 lulu ;D .

Kalinka ale extra ze juz masz neostrade , bo ja juz za toba teskniłam :0 Qrcze fajnie ze masz juz okwieciony domek .Ja zaczynam po sobocie okwiecać parapety ::) .Ale bedzie tez cudnie :)
a wogole dziewczyny mowiłam wam że jasio juz prawie sam siedzi ? w sumie to sam całkowicie tylko e sie jeszcze troszke trzęsie hihih ::)

Kalinka cieszymy sie ze spowrotem do nas dołączyłas ;D
Moje dziecie padło po kaszecce juz przed 19, mam nadzieje ze nie obudzi sie szybko

Kalina dobrze, ze znowu jesteś, u nas na listopadówkach nie było Cię całe wieki. :laugh:
A mój Adaś dzisiaj wyjątkowo marudny, ciągle płacze nie wiadomo o co. Nawet ze snu się zrywa z płaczem. Właśnie musiłam go lulać na nowo. Czyżby ząbki? Ale jeszcze nic nie widać ani nie czuć pod palcami. No bo chyba nie wczorajsza szczepionka. Wczoraj w końcu był jak aniolek, tyle że w nocy miałam znowu masę pobudek na "tutu"

witaj rozmarzona kalinko!!!!!!!!!! zaczelo brakowac tych twoich rozmarzonych fantazyjnych zdan!!!!
dopiero wrucilismy do domu hubcio zaraz padnie no jeszcze tylko kompanko i lulu! butle dam na spiaca bo ostatnio zwracal chyba na zabki wiec taka narazie daje! jest u nas kumpel oglada z moim slubnym meczyk wiec telewizor mam z glowy! ale zaraz jak uspie bubcia ide do kuchni robic super kolacyjke! jajeczniczke z cebulka kielbaska i pieczarkami!

no....jestem po serialu "na wspolnej" ale sie obsmialam, myslalby kto ze tak porody wygaladaja ehhh...co prawda ja niewiele o nich wiem ale z tego co sie orientuje to kobieta nie rodzi w ciagu 5 minut hihi

hihi ja tez ogladałam "na wspólnej " moj ulubiony serial ::) :p i qrcze strasznie szybko rodziła :D a co smiejszniejsze to w gabinecie ginekologicznym a nie na porodówce :D :D :D :D ale oni niepoinformowani ci rezyseży ::)

reklama
Do góry