reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja umierm. czję,że moje małżeństwo po równi pochyłej stacza sie ku końcowi.Nie mam już siły na wieczne kłótnie i pretensje.M. ma szukać pracy a kończy się na tym,że jeżeli ja nie wyślę aplikacji to on palcem nie kiwnie.Dzisiaj zdezertrowałam z doooooou bo p\rzyjeżdżała moja ukochanaateściowa a mm już dosyć jej wpierd... się, przytyków i złośliwości.Nie mam już nrwów do niej M, się śmiertelni obrazi.o nie wizi ,że takobieta mnie niszczy i dołuje...a wszytko to moja wina.Kied m.wraa po pracy siada pzed kompem i se gra nawet rozmawiać,że mną nie chce,a łóżko już dawno przestało nas łączyć ja ż nie daj rady i nieam poia comam robić

Anula tule mocno..Może on potrzebuje porządnego wstrząsu???Wez Stasia i jak masz możliwośc to pojedz na troche do rodziców..

Anulka, tule.Ja nie jestem dobra w radzeniu w takich sprawach...Sama mam ostatnio czasem problemy z opanowaniem mojego M...Oni sa na 100% z Marsa:crazy::crazy::crazy:

na pewno są gorszym gatunkiem człowieka.

Teraz powiem coś co mnie strasznie poniżyło:
Ostatnio chciałam wskrzesić nasze życie sexualne,odwaliłam się e sexowną bieliznę,pas do pończoch,pończoszki etc. a mój m. wszystko na co się zdobył to wybuch śmiechu...
Czuję się fatalnie to wszystko mnie przeraża dla mnie jest tak,że jeden ślub na zawsze ale ja nie umiem żyć z tym człowiekiem.BNie umiem i nie mam siły walczyć o moje małżeńsywo i nawet nie mam pomysłu jak...

anula,piękności Ty nasza,nie przejmuj się,jutro będzie lepiej:tak:.Ja dzisiaj pierwszy raz powiedziałam staremu jak wracałam do domu,bo on podejrzewa mnie o zdradę jak tylko na studia mam jechac,że go niby z całym uniwerkiem zdradzam:-p.Normalnie jest tak,że kumple podwożą na PKS,bo im mnie szkoda albo po drodze mają ale ja o tym nie mówię:no:.A jak Mirek mnie wkurzy to jadę wymalowana,wypicowana i mówię że skoro uczę się wśród ludzi i muszę jak człowiek wyglądac;-):tak::-D.
Trzymaj się Lachonie:tak:.

To nas zdradzających jest więcej;-):tak::-D
Ja wcake nie jestem pewna czy chę jutra bo na pewno nie będzie lepsze dopóki ta stara będzie mieszać i się wtrącać na pewno leoiej nie będzie'

reklama
Na nią walec może być za lekką bronią;-):-D:-D:-D
Tak sobie się rozmarzyłam że wyrywam jej paznokieć po paznokciu na żywca a potem skalpuje zabijam osinowym kołkiem i wystawiam na przestrogę innym wredotą :-D:-D:-D:-D ale chyba mam ciut za bardzo sadystyczne myśli więc chiba czas spać
może coś fajnego mi się przyśńi:tak:;-);-);-)

Do góry