reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lachon nad Lachony;-):tak:

ja nawet iksa nie wiżu:no::no:
U mnie też pustawo:-(

to go tu do Łodzi podeślij bo u nas nie ma kto wypłaszczać prania:no::-D
U mnie bunt PPP i nawet w tym tygodniu pralka nie chodziła a całe piętro łóżka Olkowego to na prasowanie czeka;-):tak:.

:rofl2::-D:-D:-D
Ewcia ty dzisiaj kosmata troszku coooooooo;-);-):-D:-D
Dobrej i spokojnej Lachony idace poczywać. Agga pierwsze koty za płoty:tak::-D
I kosmata i kudłata;-):tak::-D:laugh2::rofl2:

Martusia będzie wiatrówkę kupowac to na kaczki od wina będzie w sam razik:tak:;-)
Ja na psy kupuję,bo przychodzą i pod moim własnym oknem srają:wściekła/y::angry::angry::crazy:

no wow,,a nadziewany,,,,???
Ja dzisaij patroszyłam 2 sztuki:tak:.

laski ale znalazlam zbocozne gify wejdzta ogladnijta,,bo wklejac nie bee,,boz nowu niektore nie zoabcza
hihi
e-gify.pl - gify, animowane gify, gify na bloga!
Żem do Ulubionych dodała;-):tak::-D:laugh2:.

Madźka aleś się brzusia dochowała:szok::szok::szok:
I jeszcze w suwaczku wstawiła że 5-ka jej zalega:baffled::laugh2:.
Buuuuu zębol mnie boli:-:)-:)-( i to znów ten z archiwum x: oglądnięty na wszystkie strony, prześwietlony i nic nie widac, a boli co jakiś czas:-:)wściekła/y:
Może między zębami w dziąśle tzw.kieszonka się zrobiła i jedzenie tam załazi:tak: i boli jak nie wiem co:angry:.
:-D:-D:-D:-D:-D no nieziemskie jesteście:rofl2:
A ja wam się jeszcze nie żaliłam:-( Mój syn wrócił dziś z przedszkloa bez kurtki:dry: Zniknęła, wyparowała, nóg dostała:wściekła/y: No mam nadzieje że jakies dziecko sie omyłkowo ubrało i w poniedziałek sie to wyjaśni, bo pal licho kurtkę (nic nowego ani specjalnego) ale Adrian bardzo płakał:zawstydzona/y::-(
A był ubezpieczony:confused:?Jeśli tak to piszesz podanie i kasę zwrócą z ubezpieczenia:tak:.

Witajta:tak:
U mnie zaczął się meczów szał:baffled: Nie lubię piłki ale mam mega fana w domu (drugi już rośnie) i muszę t jakoś z godnością znieśc:sorry2: Dobrze że mam was kochane Truskawkowe danie siedzi w lodówce;-) Będzie na jutro do kawki:laugh2:
Witam nowe mamusie Winkę i Sylwię. Im nas więcej tym weselej
Dobra ja pomykam dzieciarnię kąpac, znowu sama:baffled::angry:
Aha mam pytanko: imprezuje ktoś dzisiaj
Ja,ale ledwo chodzę i siedzę:-(.

Witaj Ollka!
Ale dziś nam sie posypało nowych mam, i dobrze! im wiecej tyl weselej!
Witam nowe mamuśki.Wybaczcie,ale zaproszenia do OL BB wyślę jutro:tak:.

Bodzia śliczne sandałki:-D
Sikoreczka wreszcie masz spokój, malce śpią, ale widze że m podniósł Ci cisnienie, polejmy sobie na poprawe nastroju;-):-D

A gdzie te wszystkie babki sie podziewają?:angry:
No przeca nadrabiam te 25 stron.

Dzien dobry niedzielnie...
Synek jeszcze spi,a ja juz wyspana wstalam,,,ide robic kawe
u mnie jakos pochmurno,,a dzisiaj chcielismy z siora nad wode jechac,,ale chyba nie wypali nasz plan,,,no to pojdziemy na festyn sobie....

uuu spitaa

Ja wczoraj caly dzien na wyjeźdize z siorka,,wieczorkiem bylam,,ale wymordowana,,,,,
kurcze szkoda,ze u mnie pochmurno......ech:(

de pic kawee

Ewcia,zapodawaj na 7200 posta;-):tak::laugh2:.
U nas wiosenne śniadanko: kakao(takie gotowane),kanapeczki z sałatą, rzodkiewką, ogórem,jajcem i szynką:tak:.
O 12-ej na Lublin śmigam,więc nie przeszkadzac moim;-),bo w Rolnika grają:tak:.
Będę po 18-ej.Ale jeszcze teraz się pokręcę.:laugh2:

Hej

:szok: Rany :szok: Dziewczyny :szok: Przystopujcie z tym pisaniem, co ;-):-).
I jak ja mam za Wami nadążyć ;-). Z wszystkiego zapamiętałam tylko wirtualną libację :-D.

Dzięki za przywitania :tak::-).

No i że BB wciąga to już wiem od dawna :tak:. Sprawdziłam to na innym wątku :-).
Ale tu jest po prostu pisanie na skale masową :szok::-). No i dobrze, tylko, że ja nie nadążę za Wami. No cóż, będę się starała :-).

Dzien Doberek z pochmurnego Zabrza:tak::-D:-D
Ja znow od 6 nie spie ale dzis obudzila nas moja mam bo ze spotkania klasowego wracala.A u nas moj brat byl w tym czasie:-D
Karol oczywiscie spi a j kotajl wypilam i zaraz brata do gierek puszczem a ja do ksiazki.
Fotki nowe na NK dalam...I nie sa to flagi:happy2::happy2:

Bodzinka o 6 rano wstałaś ??? :szok:. Ja ledwo co się przed 9 zwlekłam z łóżka :zawstydzona/y::-p. 6 to dla mnie prawie środek nocy :-p.

Witam sie z rana:-):-):-)
U mnie za to pogoda piękna:-):-) Teraz Marcel usnął, ale jak tylko wstanie to zaraz wybywamy na spcerek:laugh2:
A Wy jak tam??? Kacyk jest??

reklama
Witam

Jeszcze nie nadrobiłam, nie mam kiedy. Wczoraj mieliśmy gości, grillowaliśmy i dzisiaj mnie trochę głowa boli :baffled:

Z teoretycznych podstaw wychowania,czyli z tego czego się najbardziej bałam, dostałam 4,5 :szok:
Pytania mi siadły (1.Postawy rodzicielskie wg M.Ziemskiej - ich charakterystyka i wpływ na rozwój osobowości dzieci i młodzieży i 2.Klasa szkolna jako środowisko wychowawcze)
Tego drugiego raczej nie zdam, bo praktycznie nic nie napisałam, ale teraz to już loozik :tak: Jak z największą masakrą sobie poradziłam, to jest dobrze :-D
No to zmykam, nadrobię te miliony stron które naklikałyście na pewno kiedyś, tylko nie wiem kiedy :confused:

Do góry