reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja dzisiaj zajęłam się porządnym sprzątaniem mieszkanka. Normalnie w tygodniu brakuje mi czasu i wszystko robię tak po łebkach:baffled: M miał zadanie pilnowac młodych a ja czyściłam. Rano poszli sobie na boisko polotali za piłką, a po południu poszlim na spacerek. Pogoda u nas dziś też nie za ciekawa. Pochmurnie i czasami pada:dry: ale ogólnie ciepło więc nawet znośnie:tak: Ja już jestem wykąpusiana i zrobiona na bóstwo:-p
Martynka gratuluję ocenki:tak::laugh2:

reklama
O jak dobrze, ze my nie lubimy pilki noznej.....Bo to szalenstwo mie przeraza:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
Sikoreczka wszystko osobno cacy...Ciekawe jak sie to zaprezentuja na mnie:confused::confused::confused::confused:

Ech tobie to dobrze: ja mam w domu biernego sportowca:baffled: Właśnie mój telewizor skacze i raz mam bolidy a za chwilę piłkę:-:)wściekła/y:
Idę Beboki kąpac:-( znowu sama:angry:

Moja niunia chyba zasnęła starego niet więc mam dostęp sama do wszystkiego tyle,że smuto mi bo stare ma drugi wolny weekend od niewiadomo kiedy a woli mecz niż mnie:-(Staś ma straszne ataki płaczu nie wiem od czego...Może kolejne zęby idą:confused:

reklama
Kofffana Ty urodę też masz więć:-p na pewno będziesz ślicznie wyglądać:tak::tak::tak::tak:aaaaaaaaa sandałki śliczne
Dzieki, dzieki:-D:-D
Ale tak na zimno i bez emocji to mowie wam, tam w rodzinie dziewczyny to miod, cud i mleko.Co jedna to ladniejsza.Sliczne sa:tak::tak:Az sie milo na fotki patrzy:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry