reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zmykam mecza oglądac i pranie rozwiesic:tak:,bo ostatnio skleroza daje mi się we znaki:baffled:,bo specjalnie wzięłam trampki Olka do prania i zszycia(pasek z rzepem baaaaaaaaardzo się naderwał) a na koniec roku szkoda nowych kupowac:tak:;-).
Właśnie padła 2 bramka dla Niemców:wściekła/y::angry::angry::angry::angry::crazy:.

reklama
Winka zdróweczka dla córeczki:tak: Oby to tylko jakieś drobne przeziębionko:tak:
Bodzia i co te małolaty mają z tobą konkurowac:confused: Przecież ty SUPERELEGANCKAIPIEKNAMAMUŚKA jesteś:-D:-D:tak:
Anaconda och szkoda malutkiej:-( Trzymamy kciuki żeby szbko doszła do siebie:tak:
A ja za chwilę będę gryzła meble z bólu:-( Zębol nmnie nie odpuszcza, wczoraj do drugiej w nocy spac nie mogłam:dry: Madzia mi zrobiła awanturę przy zasypianiu, małpiszonek sobie umyśliła że milej będzie w łóziu rodziców:baffled: No to chyba moja wina, bo zamiast ją w nocy uspokajac w łóżeczku to do nas przynoszę. Łoj czas to zmienic, ale tak mi dobrze wtulic się w nią w nocy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Polacy przegrywają i mężuś mi sie wścieka. A jak "ślicznie" klnie:szok: Już nawet synuś załapał przy tym meczu:angry::dry:

A tak wogóle to podejrzewam Adrianka o jakąś alergię:wściekła/y: Co rano jak wstaje to ma taki mega kaszel i potem cały dzionek spokój. Jak tylko posiedzi dłużej na dworze zaczyna mu leciec z nosa, a dziś poszliśmy na spacer na łąki i jak tylko weszliśmy w takie krzaki to mały zaczął bardzo mocno smarkac:-( Chyba będę musiała w końcu wybrac się do jakiegoś alergologa:-(

Witam
My już po wizycie u mojej mamy i ogólnie smutno było, mama popłakała się jak nas żegnała i nie dość tego to mojego brata ciotecznego roczna córeczka wylądowała w szpitalu z powodu dziwnych omdleń. Jutro mają jej robić dodatkowe badania żeby postawić diagnozę i nie dość tego to ma jeszcze ropne zapalenie oskrzeli. Biedne dzieciątko:-:)-:)-(

kurcze, trzymam mocno kciuki.... moi znajomi opowiadali ostatnio o dosc podobnej sytuacji; dziecko zemdlało i wpadło w spiączke na dwa dni... okazało sie po adaniach ze dziewczynka zjadła tabletki nasercowe swojego dziadka:-:)-(

koncze oglądac mecz... nawet nie wiem jak skomentowac... marzył mi sie remis, ale co innego fantazja a co innego rzeczywistosc...

sikoreczka - a dobrą wilgotosc w pokoju masz? bo jak jest za mala to dziecku zasycha w nosogardle i rano kaszle... chociaz te krzaki jednoznacznie wskazują na alergie...

padnieta jestem nieziemsko... i chyba do pracy wróce, tylko nie wiem co z małym zrobic... :confused::confused:

buziaki na dobranoc!

reklama
Do góry