reklama

-witam nowe domówki, siadajcie wygodnie i przygotujcie się na ból brzucha ze śmiechu;-);-)
-Bodzia scrapki jak zwykle i chyba coraz fajniejsze

-Meg zastanawiałam się gdzie Cię wywiało

-sikoreczka trzyma kciuki za alergologa

-anula no ściskaczki dla Stanisława za drugiego mlecznego

-Martyna no wiedziałam, że tak będzie

-Marta niezłe jaja z

Reszty już nie za bardzo pamiętam

My po wekendzie upalnym i słonecznym na wsi. Łopaliłam się jak jasna cholera i juz nie wyglądam jak córka młynarza

21 chrzciny więc wczoraj jeszcze obgadywaliśmy szczegóły z rodzicami i w tym tygodniu mnóstwo rzeczy zostało jeszcze do dopięcia. tymczasem idę śmignąc pare ubranek żelazkiem i śniadanie szykować bo jak się chopy moje pobudzą to będzie jeden wrzask;-)

Ostatnia edycja:
No tio ja tzy sie melduje

Ale ja jeszcze poleguje bo jakos tak sie nie wyspalam i ziewam

Mam w domku bajzelek na kolkach ale nie chce mi sie ogarnac.A sprzataczka sie spoznia;-);-);-)
Dziecie kanapke ojca dorwalo i wcina
Anaconda oby z malenka sie wzjasnilo i bylo O.K.

Ale ja jeszcze poleguje bo jakos tak sie nie wyspalam i ziewam

Mam w domku bajzelek na kolkach ale nie chce mi sie ogarnac.A sprzataczka sie spoznia;-);-);-)
Dziecie kanapke ojca dorwalo i wcina

Anaconda oby z malenka sie wzjasnilo i bylo O.K.
to dobrze, że tylko się spóźnia bo moja rano wpadła popatrzyła , powiedziała żebym sam się wzięła do roboty i tyle ją widzianoMam w domku bajzelek na kolkach ale nie chce mi sie ogarnac.A sprzataczka sie spoznia;-);-);-)
D.

Marta1981
Rodzyneczka
Trzecia;-)
.Podesłałam naszym młódkom stronkę o ...wiadomo czym,;-)przynajmniej rozrywkę miały

.
Mykamy do przedszkola.kasę z rodziców na koniec roku czesac
.Do później Lachony.

Mykamy do przedszkola.kasę z rodziców na koniec roku czesac

Marta1981
Rodzyneczka
W niedzielę wybieramy się na 2 urodzinki do synka koleżanki,tej co Jul dostał od nich na chrzciny samochód-jeździk i takie cuś zamówiłam NAMIOT - CIUCHCIA (DO DOMU LUB OGRODU) 125x90cm (374327996) - Aukcje internetowe Allegro
fajny pociąg wynalazłaśW niedzielę wybieramy się na 2 urodzinki do synka koleżanki,tej co Jul dostał od nich na chrzciny samochód-jeździk i takie cuś zamówiłam NAMIOT - CIUCHCIA (DO DOMU LUB OGRODU) 125x90cm (374327996) - Aukcje internetowe Allegro

powstawały moje mężczyzny domowe. pranko czas nastawić. te z niechciejem od rana - podrzucać bo ładuję do bębna

anaconda27
styczniówka2006
Ja również witam

Piękny dzień się zapowiada, więc spędzimy go na dworku zwłaszcza,że to ostatni tydzień w Polsce

Piękny dzień się zapowiada, więc spędzimy go na dworku zwłaszcza,że to ostatni tydzień w Polsce
reklama
No i przydrzemalismy...Oj jak ja lubie te cieplutkie, malutkie cialko wtulone we mnie......

Sprztaczke trza za kopnac w dooope niech sie za robote bierze

Mowilam wam dziewczynki, ze malzon mi rowerek skads przytargal????Teraz tylko fotelik rowerowy i...........................A ja ostatnio zaczyna looozowac
Bo moja mama mi nagadala, ze za duzo wymagam od siebie a dla Lolka lepsza bedzie szczesliwa mama niz 10h na dworze;-);-);-)Qurcze to ciasto moze bym wreszcie upiekla ulllllllllllllllla

Sprztaczke trza za kopnac w dooope niech sie za robote bierze

Mowilam wam dziewczynki, ze malzon mi rowerek skads przytargal????Teraz tylko fotelik rowerowy i...........................A ja ostatnio zaczyna looozowac

Podziel się: