reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
111.gif
pierwszaaaaaaaaaaaaaa:szok::szok::laugh2::laugh2: wczoraj podoczytywałam ale oczywiście srednio pamiętam więc skrótowo tylko:
-witam nowe domówki, siadajcie wygodnie i przygotujcie się na ból brzucha ze śmiechu;-);-)
-Bodzia scrapki jak zwykle i chyba coraz fajniejsze:happy2:
-Meg zastanawiałam się gdzie Cię wywiało:tak:
-sikoreczka trzyma kciuki za alergologa:tak::happy:
-anula no ściskaczki dla Stanisława za drugiego mlecznego:tak::laugh2:u nas drugi też w natarciu oczekuje na przebicie aktualnie, a do tego czasu to ja chyba wysiwieję:baffled:;-):laugh2:
-Martyna no wiedziałam, że tak będzie:tak::tak::-)gratki za wszystko co pchnięte do przodu w tej sesji;-)
-Marta niezłe jaja z
3_12_29.gif

Reszty już nie za bardzo pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
My po wekendzie upalnym i słonecznym na wsi. Łopaliłam się jak jasna cholera i juz nie wyglądam jak córka młynarza:no:;-)szymek wywietrzony za wszystkie czasy:-)chyba wyjedziemy sobie po 21 na tydzień na wieś z Młodym bo aż żal w taką pogodę w tym mieście cuchnącym. no chyba, że pogoda się wypnie:baffled:
21 chrzciny więc wczoraj jeszcze obgadywaliśmy szczegóły z rodzicami i w tym tygodniu mnóstwo rzeczy zostało jeszcze do dopięcia. tymczasem idę śmignąc pare ubranek żelazkiem i śniadanie szykować bo jak się chopy moje pobudzą to będzie jeden wrzask;-):laugh2:acha - 4 dzień diety u mnie:tak:zerkam;-);-)

Ostatnia edycja:
No tio ja tzy sie melduje:-D:-D:-D:-D
Ale ja jeszcze poleguje bo jakos tak sie nie wyspalam i ziewam:blink::blink::blink:
Mam w domku bajzelek na kolkach ale nie chce mi sie ogarnac.A sprzataczka sie spoznia;-);-);-)
Dziecie kanapke ojca dorwalo i wcina:rofl2:
Anaconda oby z malenka sie wzjasnilo i bylo O.K.

reklama
No i przydrzemalismy...Oj jak ja lubie te cieplutkie, malutkie cialko wtulone we mnie......:-D:-D:-D:-D:-D
Sprztaczke trza za kopnac w dooope niech sie za robote bierze:rofl2::rofl2:
Mowilam wam dziewczynki, ze malzon mi rowerek skads przytargal????Teraz tylko fotelik rowerowy i...........................A ja ostatnio zaczyna looozowac:tak::tak:Bo moja mama mi nagadala, ze za duzo wymagam od siebie a dla Lolka lepsza bedzie szczesliwa mama niz 10h na dworze;-);-);-)Qurcze to ciasto moze bym wreszcie upiekla ulllllllllllllllla

Do góry