reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Leci

Załączniki

• 240px-House_mouse.jpg
    240px-House_mouse.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Hej Lachonki Ociotowane ;-)

Widzę że gryzoni przybywa :-)
Ja dziś mam w cholerę roboty co robi ze mnie PPP i PPD. Prania mam na dwa razy jeszcze ale dziś wieczorem zrobię jeszcze jedno prócz tego co czeka na powieszenie. Odkurzyć, poprasować....Najpierw odkurzę i powieszę pranko a potem cccaappuuucciiinnoo walne se ;-)
Mam jakieś zdjęcia Kuby z wyjazdu może co zarzucę jak czas znajdę o ochotę...

Dzień dobry.
My ze spacerku wrócili. Przed chwilą dośpiłam Grzesia cycem. Więc chwila spokoju. Przydałoby się wykorzystać i cuś porobić (np. nastawić w końcu pranie, przygotować do obiadu, że nie wspomnę o prasowaniu itp.itd.:baffled:).

Aluśka gratuluję zębolka Amondzi. A z tym upadkiem, to no cóż Grześ już nie raz tak spadł.:baffled::sorry: Myślę, że nic jej nie będzie, ale na wszelki wypadek obserwuj ją.:tak:

Renifer gratki dla Mikiego za ząbka.:tak: No cóż... ja mam "tylko" prace domowe a i tak się nie wyrabiam,więc co dopiero Ty. Nie przemęczaj się i pozbądź się wyrzutów sumienia -nikt nie jest idealny,a doba ma tylko 24 godziny.:sorry::tak:

Sikoreczka super foteczki.:tak:

Więcej nie pamiętam.:baffled::sorry: A teraz muszę już udostępnić komputer Maćkowi, a sama może w końcu się za coś wezmę? :confused:

Dobraaa...ja przeprasowałam jeszcze kilka koszulek chłopa i jego spodnie i jedna moja bluzkę (kurde czy ja mam mniej ubrań od niego??:crazy:)
Anula....mija mi już infekcja :-):-D:-D

reklama
Dziecie zaspilam niechcacy.A mielismy do Bidrony isc...No coz pojdziemy pozniej:rofl2:
Sikoreczka ciasto z Twojego przepisu GENIALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry