reklama
Hej Lachonki Ociotowane ;-)
Widzę że gryzoni przybywa :-)
Ja dziś mam w cholerę roboty co robi ze mnie PPP i PPD. Prania mam na dwa razy jeszcze ale dziś wieczorem zrobię jeszcze jedno prócz tego co czeka na powieszenie. Odkurzyć, poprasować....Najpierw odkurzę i powieszę pranko a potem cccaappuuucciiinnoo walne se ;-)
Mam jakieś zdjęcia Kuby z wyjazdu może co zarzucę jak czas znajdę o ochotę...
Widzę że gryzoni przybywa :-)
Ja dziś mam w cholerę roboty co robi ze mnie PPP i PPD. Prania mam na dwa razy jeszcze ale dziś wieczorem zrobię jeszcze jedno prócz tego co czeka na powieszenie. Odkurzyć, poprasować....Najpierw odkurzę i powieszę pranko a potem cccaappuuucciiinnoo walne se ;-)
Mam jakieś zdjęcia Kuby z wyjazdu może co zarzucę jak czas znajdę o ochotę...
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dziękuję ci koffana

Cała przyjemność po mojej stronieDziękuję ci koffana![]()

Witaj zainfekowana Meg
Dzień dobry.
My ze spacerku wrócili. Przed chwilą dośpiłam Grzesia cycem. Więc chwila spokoju. Przydałoby się wykorzystać i cuś porobić (np. nastawić w końcu pranie, przygotować do obiadu, że nie wspomnę o prasowaniu itp.itd.
).
Aluśka gratuluję zębolka Amondzi. A z tym upadkiem, to no cóż Grześ już nie raz tak spadł.
Myślę, że nic jej nie będzie, ale na wszelki wypadek obserwuj ją.
Renifer gratki dla Mikiego za ząbka.
No cóż... ja mam "tylko" prace domowe a i tak się nie wyrabiam,więc co dopiero Ty. Nie przemęczaj się i pozbądź się wyrzutów sumienia -nikt nie jest idealny,a doba ma tylko 24 godziny.

Sikoreczka super foteczki.
Więcej nie pamiętam.
A teraz muszę już udostępnić komputer Maćkowi, a sama może w końcu się za coś wezmę? 
My ze spacerku wrócili. Przed chwilą dośpiłam Grzesia cycem. Więc chwila spokoju. Przydałoby się wykorzystać i cuś porobić (np. nastawić w końcu pranie, przygotować do obiadu, że nie wspomnę o prasowaniu itp.itd.

Aluśka gratuluję zębolka Amondzi. A z tym upadkiem, to no cóż Grześ już nie raz tak spadł.

Renifer gratki dla Mikiego za ząbka.

Sikoreczka super foteczki.

Więcej nie pamiętam.

sikoreczka79
Fanka BB :)
Idę uśpic Paskudkę, bo mama dzwoniła że się do mnie wybierają:-) Do potem Lachonki;-)
reklama
Podziel się: