reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Meg a żebyś wiedziała:tak: mój męż zawsze wyje pół ciasta zanim puder poleci albo polewa:rolleyes2::rolleyes2:
zmykam zasypiać bąbla bo już ciska mi po całym pokoju zabawkami:baffled:niecierpliwi się;-):laugh2:

reklama
Muszę mojego wysłać jutro po robocie na plac niech kupi tych truskaw to mu upiekę....jak będzie grzeczny ;-):-D:-D
Renifer 10-letniej dziewczynce....nio mam bratanice w tym wieku to ona się interesuje tańcem np.może jakie dvd z tymi całymi co uczą tańca?

:szok::szok::szok: Ale produkcja :szok::szok::szok: No i wiadomo, że nie nadążę za Wami :no:.
Nawet nie próbuję czytać, bo i tak niczego nie zapamiętam :zawstydzona/y:, tyle tego jest. Zerknęłam tylko co nieco ;-).

megusek zapomniałam zapytać, a Ty z której części miasta jesteś ?:-)

I tak mnie ciekawi, czy spotkałyście się już w realu ? :-)

sikoreczka :-) Dziękuję za życzenia zdrówka dla Liwii :tak:. Mam nadzieję, że twój ząb ma się lepiej ;-).
Liwka dzisiaj czuje się lepiej, nawet na spacer wyszłyśmy, bo tak mnie prosiła, że nie mogłam jej odmówić.

Mi też pranie w pralce się pierze. Nie wiem skąd ciągle tyle ciuchów się bierze :no:.

Wczorajszy mecz po prostu porażka :crazy:...
Dobrze, że chociaż Kubica wygrał :tak::-).

Ale się dziś wkurzyłam na mojego ślubnego:wściekła/y::no::angry:, myślałam że mnie rozniesie złość:wściekła/y::no: że chol... jasna mnie wezmie:angry::angry:, ale wiecie co?, przeszło mi i to dzięki Wam:tak::happy:, weszłam na WESOŁO NAM i odrazu mi sie humor poprawił:-D:-D:-D, dawno sie tak sama do siebie nie usmiałam:tak:
Ale mu nie pokarze że mi przeszło, niech najpierw przeprosi i jutro może sie do niego odezwe, a co.

hej wma
ja dizisja po urzedach i amndacik zlaatwilam,,100zl mniej zplacilam,na moje szczesic,hehe,,a mezulkowi jzu napisalam,ze dostalam,,byla zrypka,,ale luzik spoko,,,,nie dostane laniaa:laugh2::-p:-p..
agga nie nerwuj sie koffana zlosc pieknoasci szkodzi,,,,

sikoreczka ale super foteczki,,ale slimaki the besttt

Winka ja na Ruczaju Nowym mieszkam :-)
Ewcia madnacik? nie w temacie jestem...a za co to?;-)
Wiecie jak ta moja przyjaciółka śmiga tym jej wóżkiem to aż samej mi się marzy...ale to za jakie dwa lata może bo teraz dach nad głową ważniejszy :-)

Rodzice pojechali a mnie taka sennośc ogarnęła, że kimnęłam:szok: Teraz słyszę że sprzątaja pokój to udaje że mnie nie ma:-p:laugh2: Wiecie co ta moja córcia to nielada agentka:rofl2: Zdjęłam jej pieluchę żeby pupę powietrzyła, a ona siada na ziemi i usiłuje pieluchę założyc. Oczywiście jej nie dałam to z płaczem zrobiła siku na dywan:baffled: Na nocnik za nic nie chce usiąśc, choc mówi że sisi chce:confused:

Sikoreczka babele jak zwykle.UROCZE:-D:-D:-D
A teraz moje mile............... gwozdz poprawin!!!!!!!Tak na poprawinach wystapi moj najukochanszy facet:-D:-D:-D:-D

a tak smigal dnia dzisiejszego

reklama
Do góry