reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DOBRANOC juz czas, na sen.................
30.gif

reklama
Aloha
Mamy w końcu wózek zwany parasolką jak ja się cieszę:-D:-D:-D:-D:-DNet mi strasznie muli więc teraz Was nadrabiać nie będę bo nie zdążę do rana.:rofl2:

Ja, ja jeszcze jestem:tak: Pośpiłam Beboki i błogi spokój:-) Muszę sie pochwalic: szykwałam wodę na kąpiel i przyszła Madzia. Otwarła ustęp i mówi siku. Posadziłam ją na desce i ona zrbiła siusiu:-D:-D:-D Ale się cieszę:laugh2:
Ewuś wybieram się do cioci na wieś na około dwa tygodnie. To jest mała wiocha w okolicach Ciechanowa. Potem wrócę na urodzinki mojego (albo i nie jak się z remontem nie wyrobi:-p) i na koniec lipca pojedziemy do Niechorza:laugh2:

sikoreczka gratki dla Madzi:-)Fajno masz ze wyjeżdżasz -odpoczniesz troche:tak:
anula nie ma co nadrabiac bo i tak rady nie dasz:tak:Mi się nie udało:-(

Grześ śpi jakąś godzinkę więc mam troszke spokoju

reklama
Moja mama dziś przywiozła młodym prezenty i wreszcie bez słodyczy:tak: Madzia dostała dmuchane koło do pływania, takie z siedziskiem. A Adrianek dostał bokserki i spodenki kąpielowe. Bardzo im się podobało:-) No a ja dostałam wielką czekoladę torbelone;-)

Do góry