reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Musiałam iśc do dzieci. Madzia się przebudzila i nawet dała się zaśpic :tak: Strasznie mają gorąco w pokoju aż łepki spocone. Ja się jednak troszkę boję zostawiac na noc okno uchylone:baffled: A czy wy zostawiacie uchyłki maluffom na nocki:confused:
My wietrzymy przed spaniem i jak gorąco to uchylamy a jak zimno to przymykam i rozszczelnione jest okno:tak:

Martusia karniaczek for u
bere016.gif

A ja się pochwaliłam już mam Madzika w łóżku:baffled:
Gracjas,stare ściągnęło grę w Rolnika i żniwa mnie dziś zastały,alem,się kombajnem najeździła,ufff;-).

Sikoreczka gratulaski dla Madzi za pierwsze WC posiedzenie:tak::tak:ale Ci tej czekolady zazdroszczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:jedna z moich ulubionych a musze pożyć bez jakiejkolwiek jeszcze 2 tygodnie:baffled::baffled:fajnie, że z wyjazdem wszystko dograne oby pogoda dopisała:tak::tak:
Bodzia no Lolek w wersji poprawinowej:szok::szok:fiuuuuuuuuuuuu-fiuuuuuuuuuu. Ale Martyna zięcia sobie wybrała przystojnego;-)
Marta widzę ,że jak roboty w kuchni brak to jeszcze po polu kombajnem szalejesz choćby wirtualnym;-):laugh2::laugh2:
Anula jaki wózio masz:confused::confused:
Ewcia pech to pech z tym mandatem. u nas na mieście teraz tyle narozstawiali, że nawet człowiek 4 nie zdoła na mieście wrzucić;-);-)

My wieczór u babci męza spędziliśmy na nasiadówie urodzinowej.teściowa mnie rozgrzała na resztę wieczoru:wściekła/y::wściekła/y: na Szymonie MAjewskim na kanapie odleciałam i się pospałam ale mnie męz zwlókł:angry::angry:a jak tak lubię na tej kanapie zasypiać:zawstydzona/y::laugh2:zbieram się paćku bo jutro pracowity dzionek się szykuje a nadawali jakiś mega upał:baffled::baffled:chętnie bym odpoczęła jeden dzień od tego ciepełka:tak:

pięknych senków wszystkim

puzzlekot2.jpg

Musiałam iśc do dzieci. Madzia się przebudzila i nawet dała się zaśpic :tak: Strasznie mają gorąco w pokoju aż łepki spocone. Ja się jednak troszkę boję zostawiac na noc okno uchylone:baffled: A czy wy zostawiacie uchyłki maluffom na nocki:confused:
My caly dzionek witrzymy a noc tylko w malym pokoju uchyone, tam gdzie spimy zamkniete bo za glosno na ulicy i spac sie nieda:baffled::baffled:
A w ogole to Dzien Dobry koffane:rofl2::rofl2::rofl2:
Lolo dziekuje za komplamanta.Mojemu M tak ciasto zasmakowalo, ze chyba dzisiaj bedzie powtórka z rozrywki:happy2::happy2::happy2:
W sobote jak bedzie ladnie sie do dziadka na ogrod
wreszcie wybieram.
Wiem, ze powinno popadac ale jakos wolalabym,zeby pogoda sie taka ladna utrzymala.No w nocy moze padac:tak::tak::tak:

Good%20morning%20creature.bmp
Dzień dobry :tak::tak:spokojna i długa nocka za nami bo Szymonek przespał calusieńką noc bez przebudzenia od 21 do 7 :szok::tak:ale jakaś zmęczona się obudziłam. może dlatego że o 7 na termometrze za oknem było 24 stopnie:baffled::baffled::baffled:ciężki dzień się zapowiada. chyba pójdziemy na spacer przed południem bo normalnie się roztopimy:confused:
My zostawiamy okno uchylone najczęściej w kuchni wtedy małemu bezpośrednio nie wieje a w domku jest tak fajnie rześko. no chyba że jest ogromny upał, wtedy uchylamy okno w sypialni:tak:
zbieram się o kupy i idę plamy po marchewce odplamiaczem potraktować:angry::angry:i pranie wstawić

reklama
Do góry