reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zapomniałam o najważniejszym napisać - Szymek mówi MAMA:tak::tak: nie jakieś tam mamaaamaama tylko piękne wyraźne MAMA:tak::-D:-D
GRATKI
3z.gif

Ja na to czekalam 14 miesiecy prawie:blink::blink:

reklama
GRATKI
3z.gif

Ja na to czekalam 14 miesiecy prawie:blink::blink:
dzięki Bodzia:tak:teraz ojciec dziecko naciska żeby TATA wziąć na warsztat:rofl2:no i oczywiście teściowa z tym swoim odwiecznym'baba powiesz pierwsze baba prawda" a jak sobie pomyslę, że go nie chciała to mi się wścięłość wezbiera i uszami paruje:wściekła/y:sorrry to echa wczorajszego wieczoru z teściową:zawstydzona/y:

Madzka a parasola nie mialas???Najlepiej tego wielkiego, ogrodowego:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
U nas to tata uczyl Lolka mama mówic:-D:-D:-D:-):-):-):-)Bo juz mial dosc ciaglego "tata,tata,tata" buhahahahahahahaha:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dzień dobry:-)

Pobudkę Grześ zrobił o 6:wściekła/y:Wraca juźż do zdrowia jak tak wcześnie wstaje:-)
U nas znow gorąco się robi
bodzinka narobiłaś apetytu tym ciastem że hooo:-)Chyba będę musiała zrobić:-D
Pora na śniadanko:-)

Witam z rana
A moja Maja coś się w nocy budziła z płaczem i mówiła że ją brzuszek boli, więc ja trochę niewyspana:-(
Za oknem już gorąc, ale ja tak lubię, oby nic się nie zmieniało, a jeśli chcecie deszcz to pozwalam tylko w nocy:-):-)
Zaraz biorę się za śniadanko i trzeba chyba pranko nastawić:tak::tak::tak:

Witam

Chyba jednak nie dam rady nadrobić, więc wybaczcie, a jeśli mnie coś ominęło to niech któraś streszczenie walnie ;-)

Wczoraj upał był nie do wytrzymania, a dzisiaj zapowiada się jeszcze gorzej :baffled:

Idę sobie jakieś śniadanko zrobić i będziemy wyruszać do mamy. A później jakiś spacerek może, nie wiem jeszcze :blink:

No to do później papa

A ja dostane hopla z tym moim katarem
155.gif

Moze ja na cos uczulona jestem bo to jest przeciez niemozliw.Katar i kicham jak z armaty
brzdac.gif

reklama

Madźka Gratulaski

Madźka gratki dla Szymka Ty dumna Mamo;-):tak::-D:-D:-D
dziękuję bardzo. duma mnie rozpiera aż strach:tak::tak::-)
Anula Stś po prostu zadbał żeby maa PPD w upale najgorszym nie musiała uskuteczniać i dlatego taką pobudkę zarządził:tak:;-):laugh2::laugh2:Wózio fajny.

Madzka a parasola nie mialas???Najlepiej tego wielkiego, ogrodowego:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
nie miałam wtedy jeszcze sumienia na parasol za to teraz nie mam skrupułów na walec:laugh2::-p
Anaconda kiedy wyjeżdżacie:confused::confused:

właśnie oglądam Dzień Dobry tvn i burze u nas nadają i pogorszenie pogody od jutra:confused2:

Do góry