reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja dostane hopla z tym moim katarem
155.gif

Moze ja na cos uczulona jestem bo to jest przeciez niemozliw.Katar i kicham jak z armaty
brzdac.gif
no własnie miałam pisać, że może alergia jakaś:baffled:

reklama
Witam z rana nie wyspana:-p:baffled:

Na początek mały filmik z Amandą w roli głównej:tak:
[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=xBCmrc30hCU"]YouTube - Postępy Amandy[/ame]...................

Pogoda zapowiada się upalnie bo już na termometrze jest 25 stopni:szok::szok: czeka mnie dziś trochę prasowania ale ja lubie prasować więc to nie problem:tak: za to nie lubię gotować :baffled:dobrze że wczorajsza zupa została to dziś sobie gotowanie obiadu daruję:tak::tak::tak::-)

Ostatnia edycja:
Aluśka Amandziajest bosska.Super silna dziewczynka.Zazdroszczę Ci mój synu tak nie umie:no: gratki dla niej.
Dla mnie ta pogoda mogłaby się już skończyć bo mam już dosyć:tak::tak::tak::tak:mogłoby tak być do 25 stopni i byłoby ok

Ostatnia edycja:
A pogorszenie pogody nu nas zapowiadaja od zeszlej soboty...Hmmm jak 30 st w cieniu to pogorszenie to ja nie chce widziec ladnej pogody:-p:-p:-p

zapomniałam o najważniejszym napisać - Szymek mówi MAMA:tak::tak: nie jakieś tam mamaaamaama tylko piękne wyraźne MAMA:tak::-D:-D
Gtatulację dla Szymka :-):-):-)zdolny chłopak z niego:tak::tak:
Ja mysle, ze to uczulenie na .......................MEZA:-D:-):-)
Aluska brawa dla Amandy.
Kochana ja bym na Waszym miejscu lozeczko dala na sam dol juz....Amandzia bardzo ruchliwa i silna dziewczynka jest.:tak::tak::tak::tak::tak:
Bodzia ale u nas już jest na samym dole :szok: tylko mamy dosyć gruby materac i dlatego tak to wygląda:tak:
Dziękuję w imieniu Amandy za komplementy i brawa :tak::-):-)
Anula, Madźka dziękuję za komplementa :-):-):-);-)

My za niedługo jedziemy do mojego tatusia bo mleko zostawiłam u nich ostatnio a w domu mi się skończyło:confused:
Moje dziecko ostatnio do perfekcjiopanowało otwieranie szaf wszelakich i po jednym znosi mi do pokoju ciuchy do prasowania:szok:chyba jest w zmowie z tatusiem;-) i ślicznie reaguje na swoje imię jak broi patrzy na mnie uśmiecha się udaje,że już nie robi a jak tylko się odwrócę to robi z powrotem to co mu bezczelnie przerwałam.:-D:-D:-D

reklama
Aluska przepraszam bo u mnie to ono jest duzo nizej:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:Ale pewnie od lozeczka zalezy, i jak piszesz od materaca.A ja zdziebko przewrazliwiona jestem.Wiecie w koncu podstarzala mamuska ze mnie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ach Lolkowi sie bardzo podobala.Wolal "Dzidzia" i zaczepial Amandzie:-D:-DAle bardzo silna dziewoja z niej.Mlode zasypia.....Bossko wreszcie odsapne;-);-);-)A jak wstanie to robimy myku, myku:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry