sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobrej nocki Katrinm

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My wietrzymy przed spaniem i jak gorąco to uchylamy a jak zimno to przymykam i rozszczelnione jest oknoMusiałam iśc do dzieci. Madzia się przebudzila i nawet dała się zaśpicStrasznie mają gorąco w pokoju aż łepki spocone. Ja się jednak troszkę boję zostawiac na noc okno uchylone
A czy wy zostawiacie uchyłki maluffom na nocki
![]()
Gracjas,stare ściągnęło grę w Rolnika i żniwa mnie dziś zastały,alem,się kombajnem najeździła,ufff;-).Martusia karniaczek for u![]()
A ja się pochwaliłam już mam Madzika w łóżku![]()
My caly dzionek witrzymy a noc tylko w malym pokoju uchyone, tam gdzie spimy zamkniete bo za glosno na ulicy i spac sie niedaMusiałam iśc do dzieci. Madzia się przebudzila i nawet dała się zaśpicStrasznie mają gorąco w pokoju aż łepki spocone. Ja się jednak troszkę boję zostawiac na noc okno uchylone
A czy wy zostawiacie uchyłki maluffom na nocki
![]()