reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Noo, rzeczywiscie tu goraco i bojowo sie zrobilo.:-)Dziewczynki.Apeluje o spokoj. Peace and love, jak to mowia. A jesli chodzi o zakupy w deszczu to hmmm dla mnie to normalka. Martynka - znasz pogode w Dublinie-nie dosc ze leje to jeszcze wiatr taki ze kazdy parasol rozwali. I do tego wozek ze Stasiem, ktory rowniez nie znosi folii przeciwdeszczowej, i torby z zakupami, krotko mowiac samo zycie.
Aluska - mnie rowniez sie cisnienie podnioslo. Jak Ty mozesz z ta baba wytrzymac??:angry::wściekła/y: Ja bym juz ja dawno zastrzelila, a conajmniej walkiem zatlukla. Madzka ma racje, powiedz jej zeby sie nie wpier....... Ty jej w wychowywaniuj dzieci nie przeszkadzalas.
Stasiu zawsze zasypia przy zgaszonym swietle, nigdy nie pil z butelki i nie uzywa smoczka. Nie pije tez mleka modyfikowanego. bo i po co.

reklama
Aluśka jak przeczytałam to mi ciśnienie skoczyło:angry::angry::wściekła/y:tutaj pomaga tylko jedno - powiedzenie z uśmiechem na ustach , jak mawia mój dobry znajomy: "niech się mamusia nie wpier***a'":sorry2:a na BB musisz zaglądać bo kto Ci pomoże urok z dziecka zdjąć jak ci stara ociotuje:confused:;-);-)
ja tez Szymka przy zgaszonym świetle usypiam i całą noc tak śpi, a smoczek - moje dziecko nie wie co to smoczek:no::no:
Nie daj się Aluśka;-).Mój Jul też bezsmoczkowy a usypia jak mu się chce:-p:-(.

Qfa:wściekła/y::angry::angry:,nawet na starego wydrzec się nie mogę,bo knebel mam w ustach po wyrwanym zębie:tak::happy2:.Wszystko 2 minuty trwało,ze znieczuleniem i jeszcze w kieszonkę lekarstwo założył:tak:.

Bodzia fajne zdjątka:tak::tak::-):-)się lachony dobrze bawiłyście:-D
Marta tulasy na zęba :tak:to mądrości był:confused::confused:;-);-);-):-D:-D
dzisiaj chyba słomiana wieczorem jezdem więc zbieram ekipę na nocne szaleństwo;-):laugh2:

szampan.jpg
wino4.jpg
FTTCater0604_3060hkW.jpg
tort-wisniowy.jpg

Meg,coś Ci podesłałam;-):tak:.
Jak na razie nie boli,bo znieczulenie działa ale przez 30 minut gęby otworzyc nie mogę:no: i tylko chłodne napoje dzisiaj:tak:.W aptece kupiłam IBUM w razie jakby w nocy bolało:tak:.
Stare w końcu nauczyło się huknąc na chłopaków,bo tak to ja zawsze:-p.

Nio torcik mniam mniam. :-):-):-)a ja jakiegos drinka na uspokojenie bo mi synus podniosl cisnienie na zakupach. :wściekła/y:wrzeszczal, kopal, rzucal sie na ziemie, wyginal, walil glowa o wozek i takie tam. Wszyscy na nas patrzyli jak na cyrk, a ja czekalam jak sie uspokoi. Niestety wlasciwie sie nie uspokoil, to zaladowalam go przy uzyciu znacznej sily do woza i pojechalismy na syrenie do domciu., A w domciu... zloty chlopak. tylko troszku marudny bo niewyspany. Teraz wrzucilam go do kojca i udaje ze mnie nie ma.

reklama
Do góry