reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lachony ja się odhaczam na razie i czas matki z dzieckiem idę wypełniać zabawą:tak:;-)to co skręcamy dzisiaj impresskę po kąpusianiach i zasypianiach:confused::confused:

reklama
Bodziu, super fotki :tak: Iwonka i Madzia niezłe lachonice a Karollo jak zwykle uroczy :tak::-)

A ja nie miałam co robić to zrobiłam takie o właśnie coś:

Witam:-)
My tez dzis sobie pospacerowalismy:-)W taką pogodę aż miło:-)
inna nie denerwuj sie kochana:tak:Szkoda zdrowia:tak:
Bodzinka śliczne zdjatka:-)A syn jaki sliczny i duzy:-)Fajnie ze spotkanko sie Wam udało:-)
Sikoreczka córeczka śliczna:-)A mama jaka laska:-)
iwka gratki dla Kacperka:-)
Kasia Irlandka ale spryciula z Ciebie:-DMój zawsze mnie znajdzie:-D
Marta dzielna musiałaś byc:-)A jak masz znieczelunie to tak zle nie jest tylko gorsza że mówić nie może3sz biedaczko;-)

Kochane tych fotek to jest multum:-D:-DIwonka zrobila cos ze 60 a ja tez sporo:tak::tak:Ale wszytkimi zameczac was ni bydzimy.Wlasnie sobie je przesylamy...Idom jakby chcialy a nie mogly:no::no::no:
Ja na imprezce raczj nie bede....Ale w przyszlym tygodniu i sie szykuje samotna noc takze.......

No jak blisko grzmot strzeli to można się wystraszyć...zwłaszcza jak się jest samemu z dizeckiem w domu...schowaj sie pod kołdrę Anaconda następnym razem :-)
Kasia to kuzyn ma charakterek...po mamie? ;-)
Ciekaweż coś mi takiego podesłała Marta? :szok:;-)
Zapowiedź zdjęć ze spotkania Bodzia wygląda obiecująco :-)

My mieliśmy dziś gościa więc się trochę rozerwałam :-) A tak w ogóle Kuba po wyjeździe zmienił się trochę, chętnie bawi się zabawkami i sporo rozumie :-)

reklama
Ja wrzucę teraz trzy i lecę kąpac moje słonka.
HPIM7365.jpg

HPIM7400.jpg

HPIM7402.jpg

no nie będę zdradzał Oliwianki :no::laugh2:

Do góry