reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Poza tym ja sie w Krakowie nie urodziłam. A do piegowatych nic nie mam ...a że mi się pasztet skończył to i tematy do rozmowy więc idę się napić tej lury co to mi zrobiłaś:-p

2727_2007-0355.jpg

1630_2005-0202.jpg

Zdjecia_chleba,_zdjecia_chleb,_chleb_-_fotografia,_zdjecia_nabialu,_pieczywa,_pieczywo_-_fotografie_1232.jpg

Robic mi sie nie chcialo i dziecko sie budzi
DOBRANOC!!!!

a co to ja bar kanapkowy? Za pieguska możesz sobie pomarzyć :angry:
No nie wiem gdzie tu napisane ze pasztet sie skończył...
i od razu od małp mnie kurde..a mi się zwyczajnie pasztet skończył...:rofl2:

Poza tym ja sie w Krakowie nie urodziłam. A do piegowatych nic nie mam ...a że mi się pasztet skończył to i tematy do rozmowy więc idę się napić tej lury co to mi zrobiłaś:-p
A czy ja pisala ze Ty sie w Krakowie rodzila?? Mieszkasz tam to i przesiaklas ichniejszymi zwyczajami. A sprobowalabys miec cos do piegowatych....
Ktosik pasztetu kcial????
Ja jeszcze mam to sie podziele:tak::tak::tak:
O Bodzia serce moje,<3 na Ciebie zawsze mozna liczyc:-):-):-)

reklama
Do góry