reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia tulasy kofana:tak:niestety z truskami tak jest nigdy nie wiadomo czym były pryskane:baffled::baffled: dawaj te fotki:laugh2::-D
Marta no to piknie na egzamku śmignęłaś;-);-)
no to ja już jestem jakby co to wrzeszczeć;-)

reklama
Aaaa fotki!! Fotki na Nk sa, nie byde was dwa razy zameczac dzis:-p:-pMordke moja pokazuje;-)
Ale wiecie co ja padam, takze wybaczcie..Ide do moich chopow...

Hej.:-)
Ale miałam dziś dzień.:growl::wściekła/y::crazy::-( uch, dobrze, że już się kończy.:tak:

a nasz Szymonek będzie wyglądał tak;-)
nie, no nie pogadasz, elegancki ten Twój synuś będzie.:tak:
I z okazji 8-miesięcznicy składamy najlepsze życzenia -dużo zdrówka i miłości, no i mało kłopotów.:tak::-)
misiaczek.jpg

Aluśko koffana!!! Ja mówiłam że mam sklerozę, więc spóżnione ale szczere życzenia dziś ci składam:
Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia!

7193_b.jpg
I ja przyłączam się do życzeń. Wszystkiego naj.

Cześc dziewczynki:-)
U nas też padało i zrobiło się zimno, na szczęście zdążyliśmy wrócic od lekarza:tak: Miło się zaskoczylim bo Adrianek ma czyste oskrzela i jest TYLKO przeziębiony co w jego przypadku to prawdziwa rzadkośc. No oby tak dalej i możemy w sobotę wyjeżdżac:-D:-D:-D:-D
No to dobrze,że z małym ok.:tak: Przynajmniej nie pokrzyżował Ci planów.;-):-D

Hej Kobitki.
Jestem, choć w podłym nastroju. Pokłocona z teściami, mój małż wściekły że tak ze mną jego rodzice postąpili... Nie chce mi się nawet o tym pisać... Ale w życiu bym się nie spodziewała. I teraz już ostatnie zdanie w tej kwestii - W ŻYCIU TAM NIE PÓJDĘ, W ŻYCIU NIE DAM IM OLIWKI POD OPIEKĘ. Skoro mnie mają za taką a nie inną to niech mają. I ch im w d.

reklama
Do góry