reklama
Hej.:-)
Ale miałam dziś dzień.

:-( uch, dobrze, że już się kończy.

I z okazji 8-miesięcznicy składamy najlepsze życzenia -dużo zdrówka i miłości, no i mało kłopotów.
:-)
Przynajmniej nie pokrzyżował Ci planów.;-)
Ale miałam dziś dzień.

nie, no nie pogadasz, elegancki ten Twój synuś będzie.a nasz Szymonek będzie wyglądał tak;-)

I z okazji 8-miesięcznicy składamy najlepsze życzenia -dużo zdrówka i miłości, no i mało kłopotów.

I ja przyłączam się do życzeń. Wszystkiego naj.Aluśko koffana!!! Ja mówiłam że mam sklerozę, więc spóżnione ale szczere życzenia dziś ci składam:
Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia!
![]()
No to dobrze,że z małym ok.Cześc dziewczynki:-)
U nas też padało i zrobiło się zimno, na szczęście zdążyliśmy wrócic od lekarzaMiło się zaskoczylim bo Adrianek ma czyste oskrzela i jest TYLKO przeziębiony co w jego przypadku to prawdziwa rzadkośc. No oby tak dalej i możemy w sobotę wyjeżdżac
![]()

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Hej Kobitki.
Jestem, choć w podłym nastroju. Pokłocona z teściami, mój małż wściekły że tak ze mną jego rodzice postąpili... Nie chce mi się nawet o tym pisać... Ale w życiu bym się nie spodziewała. I teraz już ostatnie zdanie w tej kwestii - W ŻYCIU TAM NIE PÓJDĘ, W ŻYCIU NIE DAM IM OLIWKI POD OPIEKĘ. Skoro mnie mają za taką a nie inną to niech mają. I ch im w d.
Jestem, choć w podłym nastroju. Pokłocona z teściami, mój małż wściekły że tak ze mną jego rodzice postąpili... Nie chce mi się nawet o tym pisać... Ale w życiu bym się nie spodziewała. I teraz już ostatnie zdanie w tej kwestii - W ŻYCIU TAM NIE PÓJDĘ, W ŻYCIU NIE DAM IM OLIWKI POD OPIEKĘ. Skoro mnie mają za taką a nie inną to niech mają. I ch im w d.
reklama
Podziel się: