reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mysmy poszli na trochu na plac i moj maly w takim deszczowym sloncu sie bawil:-D:-D
Caly mokry i zablocony wrocil ale TAKI szczesliwy:tak::tak::tak:Stanl pod woda jak z dachu kapala, wlazil do kaluzy.No bombwa zabwe mialo moje kochanie:-D:-D

reklama
A co do @, to mnie też ten pierwszy raz po ciąży strasznie zalało.:huh:Druga @ (którą, nota bene właśnie kończę;-))już była lżejsza.:tak::-D
no ja też mam nadzieję, że następ[na będzie 'normalna' bo teraz to jak w jakimś horrorze :baffled::baffled::-D
Mysmy poszli na trochu na plac i moj maly w takim deszczowym sloncu sie bawil:-D:-D
Caly mokry i zablocony wrocil ale TAKI szczesliwy:tak::tak::tak:Stanl pod woda jak z dachu kapala, wlazil do kaluzy.No bombwa zabwe mialo moje kochanie:-D:-D
no Bodzia pozazdrościć:tak::-):-) brudne dziecko to szczęśliwe dziecko:laugh2::-D:-D:-D

wyobraźcie sobie, że po tych kilku godzinach krzątania zaczęło być widać nasze meble w mieszkaniu i zaczęłam poznawać gdzie sypialnia a gdzie duży pokój:rofl2::-D:-D:-Djeszcze zostały mi do pochowania prezenty chrzcinowe Szymka i zlew z garami:angry::angry:, ale nikt mi go nie naprawił jeszcze:-:)-:)-(

ja jeszcze nie mam @... i nie spieszy mi sie ... :tak::tak:

jestem wsciekła jak diabli... miałam wczoraj powazną rozmowe z moim chłopem, ze bedzie dbał, pomagał itd itp... i znów ściemnia... siedzi w tej swojej chorej robocie, choc nie musi, byleby tylko nie pomagac mi przy małym...
jak ja mam sprzątnąć, ugotowac obiad, zając sie jego papierami i z mojej byłej pracy?
nie daje rady, młody mnie tak wyczerpuje, a mój facet ma klepki na oczach...
wczoraj stwierdził ze my zadnych problemów nie mamy i ze wszystko jest ok, bo ja nic nie mówie...jak nie mówie? wiele razy mu juz mówiłam ze nie podoba mi sie jego zachowanie... czy to zawsze trzeba strzelac fochy by do faceta cos dotarło?

Jak tu dzis pustooo było....:szok:
U nas tez pogoda dziwna duszno i wietrzenie. Spacer zaliczony został:-)
Grześ sam wczoraj zaczął robić 4 kroki a dzis sam chodzi jak sie zapomni:-)Idzie mu bardzo sprawnie a wyglada jak mały robocik:-D
Ja @ dostałam od razu miesiąc po porodzie:wściekła/y::szok:Więc znów sie z nią męczę:-(Bodzinka ja tez ostatnio dostałam za szybko..może przez pogode albo stres...:confused:Karolek niezłą zabawę sobie znalazł:-D
renifer niestety faceci czest są tacy:tak:U mnie czesto bywa bardzo podobnie:wściekła/y:

Witam z rana:tak:.
Dziś Jul przesrany dzień bedzie pewnie miał:-( bo to najmądrzejsze:baffled:(czyt.teściowa) wczoraj nakarmiło mi dziecko kulkami czekoladowymi na mleku:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::crazy:.Bo cholera zapomniała jak Olka czyściło gdy do zupy wwaliła pół kubka śmietany 18%:szok: a ja daję 2 łyżki 12-ki.

Martusia moze nie bedzie tak zle..:tak::tak::tak:A na tesciowa Twoja walec i parasol.Ja poprosze walec na szwagierke.
Qurcze robilam pozadek na NK i usunelam o dwie fotki za duzo.Moje fotki z komenatarzykami, jk ze mnie seksi laska;-)Tak to jest jak sie po nocy porzadki robi:-p:-pAle co tam.Wazne,ze Ja wiem,ze seksi jezdem choc juz tuz, tuz urodzinki;-);-)

Bodzia,pierwsza seria właśnie poszła;-):tak:,ciekawe ile jeszcze:confused:?Jul z rana zawsze musi i tak po południu 2 raz;-).Wyruszam dziś do przedszkola zapłacic w końcu i do starostwa,żeby mandat na raty rozłożyli:zawstydzona/y:.

Uffffffffffff,w końcu nadrobiłam moje Lipcóweczki:tak::-D.
Jul od wczoraj kaszlato-smarkato-prychający rozwalł wszystkie puzzle i wielką radochę ma:tak:.Olek jeszcze śpi,bo się przebudził o 4-ej i bajkował.
Taki torcik mam zamiar na roczek zrobic,zamiast kółek będą delicje autko
3_1.gif
0.gif
powiększ

reklama
Do góry