reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

madźka miki siedzi od ok 2 tyg sam... najpierw długo długo raczkował /gdy miał ok 6,5 mca/ a po miesiacu zaczał próbowac siadac z różnym efektem... najczesciej musiałam byc w pogotowiu, bo by sobie glowe rozwalił o podłoge...
w sumie teraz juz siedzi w miare pewnie ale najczesciej jeszcze krzątam sie obok...
dzieci róznie sie rozwijają, na październikówkach jeszcze duzo dzieci nie siedzi...

gratulacje zębalków! my aktualnie czekamy na górną dwójke... :happy2:

reklama
Ok, to my lecim (w końcu:-p) na ten spacerek. Do później.
A! I milego dnia życzę.:-)
112636215662.jpg

kupiliśmy fotelik:tak::-) MAXI COSI Fotelik TOBI 9-18kg wys 0zł pokrowiec* (373878976) - Aukcje internetowe Allegro śliwkowy w drobne kfiatuszki:tak:;-);-)Szymek piał z radości bo nagle może jechać samochodem, widzi wszystko za oknem i jeszcze na mnie może zerkać - a tak zawsze tyłem do nas:baffled:

u nas dzisiaj nici ze spaceru bo jak tylko dźwignęłam wózek ze schodów to tak ze mnie chlusnęło , że kaplica:no::no:mam nadzieje, ze tylko pierwszy raz po porodzie jest taki:baffled::baffled:
nic biorę się za sprzątanie mieszkanka bo chwilowo tylko baby z dziadem tu brak;-)aa jeszcze zapomniałam napisać, że owszem facet zabrał zmywarę do naprawy ale rozpieprzył mi zawór w kuchni i nie mam zimnej wody, a jak odkręcę ciepłą to mi się na podłogę leje:angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:popołudniu ma wpaść tatko i coś z tym zrobić bo inaczej:angry::angry:
Szymek zasnął.

Witam

Ja dopiero z Oliwką zwlokłam się z wyrka :eek: Jakoś tak niefajnie się czuję :sorry:

Oliwka wzgardziła dzisiaj mlekiem :sorry2: nie wiem dlaczego

Poza tym pogoda dzisiaj beznadziejna - raz leje, za chwilę świeci słońce, teraz znowu się chmurzy :eek:

Idę się umyć, ubrać, może gdzieś uda się nam przejść zanim zacznie padać :dry:

Wrocilim......
Popadalo na nas 15 min a potem...Boszeeeeee co za upal, duchota, powietrze lepkie, nieprzyjemne...
Ale kase od dziadzia spozytkowalam i na urodzinki sie obkupilam.Kochny Dziadzius:tak::tak::tak:
Wczoraj mój Pan sie pyta czy ja tak przypadkiem nie mam @ dostac, to ja mu,ze nie wiem ale raczej nie.No a dzis rano sie okazalo,ze przyjechala @.....Moze mi sie skrocil cykl po portodzie albo przez karmienie mam rozlegulowane troszku bo po 21 dniach...No i widzicie jak chlop mnie zna??? A ja sie we srode na basen wybieralam...
Kasia jak Stasiu????

Szymek ciągle śpi:szok::szok:i dobrze bo ja dzisiaj kompletnie nie w formie na spacer jestem:no::no:a teraz jeszcze mnie głowa rozbolała. czuję się jakbym z wojny secesyjniej wróciła;-):-:)-(
ale tu pustki świecą:baffled: zdjątko z pozdrówkami od Sikorkovej dostałam:happy2:

moje chłopaki na spacer poszły i zwrócić żakiet co go na chrzciny nabyłam :tak::tak:ciepło było i go nawet nie założyłam a za zwrócone pieniążki na wyprzedażach poszaleję:-p;-);-)
wieczorkiem wrzucę zdjątka ze chrzcin bo zasiądziemy do przejrzenia:tak::-)
ale nas zdziesiątkowała ta pogoda:szok::-p:-p

reklama
Hejka.
Ufff.... jak gorąco.... i duszno....:baffled:
Pogoda dzisiaj na prawdę dziwna. Raz świeci słonko, a zaraz potem deszcz pada, nieraz też równocześnie.:eek:
Drugi spacer odpuściliśmy sobie -najpierw pogoda j.w., a teraz to mnie się nie chce, zresztą już zapóźno.;-):-p Rano moja mama wzięła nas do komisu dziecięcego i poobkupowała chłopaków.:tak:
Madźka fajny ten fotelik:tak: A co do @, to mnie też ten pierwszy raz po ciąży strasznie zalało.:huh:Druga @ (którą, nota bene właśnie kończę;-))już była lżejsza.:tak::-D

Do góry