reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kasiu Mój Grześ miał cos podobnego-w szpitalu okazało sie że to ostre zapalenie jelitowo-żołądkowe.Też brał smectę,nawadniali go kroplowkami i dostawał bakterie.W domu sie strasznie meczył bo pani doktor powiedziała że to nic takiego:szok:W końcu w szpitalu sie znalezlismy:tak:Ale jest juz wszytko dpbrze:-)
Kasiu Stasiowi też minie:tak:Dużo zdrówka życzę:-)

reklama
Nagotowalam mu ryzu z marchewka i j zyczenia dla Aluski, Winki i Marty.:-):-):-)
I gratulacje dla Innej, i pewnie dla Marty tez za zdany exam.
No dzięki ,ten poniedziałkowy,najgorszy to na 4 zdałam:szok::tak:.
BA nie jadl prawie nic, nie liczac kilku chrupek i pol kromki chleba.Moze jak sie wyspi to bedzie troszku lepiej.
Jul też po chrupach rzadko robi.
Żem się ululałą ja ta lala,w końcu po 4,5 dużych piwach miałam prawo:tak:.A tak się śpieszyłam na spotkanie,że złąpałam 6 punktów i 200zł mandatu i jak to staremu powiem:szok:.Chyba od jakiego kulmpla ze studiów pożycze i nic nie powiem staremu:zawstydzona/y:.Ledwo co pisze,więc wybaczcie za błędy.Tulaski dla wszystkich,Do jutra.Miałam 85 na 50 dozwolonych bo 2 debili na skuterze wyprzedzałam a żadem skq.....nawet nie łypnął światłami,że stoją:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:.Dobrze,że za podwójną ciągłą nie dorzucili:tak:.

No dzięki ,ten poniedziałkowy,najgorszy to na 4 zdałam:szok::tak:.

Jul też po chrupach rzadko robi.
Żem się ululałą ja ta lala,w końcu po 4,5 dużych piwach miałam prawo:tak:.A tak się śpieszyłam na spotkanie,że złąpałam 6 punktów i 200zł mandatu i jak to staremu powiem:szok:.Chyba od jakiego kulmpla ze studiów pożycze i nic nie powiem staremu:zawstydzona/y:.Ledwo co pisze,więc wybaczcie za błędy.Tulaski dla wszystkich,Do jutra.Miałam 85 na 50 dozwolonych bo 2 debili na skuterze wyprzedzałam a żadem skq.....nawet nie łypnął światłami,że stoją:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:.Dobrze,że za podwójną ciągłą nie dorzucili:tak:.

Marta to sobie kłopotu narobiłaś:szok::szok:Mam nadzieję że spotkanko było udane:-)Gratuluje zdania egzaminu:-):-):-)

hey

ja dzis wróciłam od rodziców

i własnie robimy z mezem placek z truskawkami!

Kasia - jak stasio? my mielismy na biegunke HIPP ORS 2000, mozna go dostac w aptece... oprócz marchwi i ryzu zawiera sód i potas, które podczas biegunki i wymiotów są najszybciej wydalane z organizmu... trzymam kciuki za poprawe!

spadam do kuchni...

/strasznie zaczełam tyc:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:/

a tu nadal cisza... :oo:
No tak: Sikoreczka na wyjeździe, Marta i Inna były na uczelni, Madźka chrztowała... a gdzie resztę wcięło?:confused:

W Opolu się poważnie zachmurzyło i zaczyna kropić.:baffled: Poranny spacerek więc chyba sobie odpuścimy.:tak::blink:

reklama
Hej
Ja nie ma nastroju do pisania...
W sobote bylismy u dziadka na dzialce, wczoraj wyciagnelam Lolkowi basen na plac.Ja pogoda sie utrzyma to w srode pojedziemy na prawdziwy basen.U nas pieknie wiec zaraz wychodzimy.

Do góry