reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aluśka, Marta to co ??? Jutro pijemy ? :-p:-).
Musowo,ale ja też tak w realu będę balowac,bo balety na koniec roku dziś mam i stare się zgodziło:szok::tak:.
Wyników z egzaminu nie mam bo OSOBIŚCIE w dziekanacie trzeba się dowiadywac:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:! A kto mi na busa da:confused:?Tylko jeździc w tą i spowrotem:crazy:.
Fakt,że jutro jadę na mam nadzieję na ostatni już egzamin:tak: ale dziekanat zamknięty będzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
To z rana może tak delikatnie .
Właśnie stare truskawkami mnie uszczęśliwiło całe 10 kilo.Idę szypułkowac.

reklama
Czesc wam Wakacyjnie!!!
Bo ja od wczorja jzu mam wakacje i synek moj takze,,hehe
dzisiaj moj m warca,,i wyjezdzamy chyba sobie gdzies and wode jesli pogoda pozwoli
Bardzow as pozdrawiam i caluje...

Aluska Marta Winka
Wszystkiego naj naj dla WAs laseczki,zdrówka,szczęścia uś

miechu an twarzy...buziaki...​

Aluska,Marta,Winka

Radości z każdego dnia, Szczęścia, które wiecznie trwa. Sukcesów w każdej dziedzinie życia.
Dużo zdrówka i miłości,
Mocy śmiechu i słodkości,
Mało smutku oraz łez.
kwiat_brokat_18.gif
kwiat_brokat_5.gif
kwiat_brokat_23.gif

DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ - WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!!

Napisałam wczoraj ten egzamin i wyszłam z sali z przeczuciem że klapa :blink: Mieliśmy 20 minut, jedno pytanie "Trudne sytuacje w rodzinie i ich wpływ na rozwój dziecka" i powiem Wam że nie zdążyłam nawet połowy napisać bo czas się skończył.
Ale po raz kolejny miło się zaskoczyłam - dostałam 4,5 :szok:

Za godzinkę jadę na ostatnie już zaliczenie :tak:, później jeszcze tylko 2 egzaminy i wakacje :tak:

Marta tylko się nie opij za bardzo w tym realu :tak::-p:-).

inna Ty kujonie :-p. Gratulacje :tak::-).

inna, Ewcia dzięki za życzonka :-).

Spadam do sklepu na jakieś zakupy, a później PPD mnie czeka :baffled:.

Miłego dnia :-)

Dzien Dobry kochane. Dzis juz nie bede smecic:-p Stasiu w nocy troszke nabroil - tzn wymiotowal, rozwolnienie, podwyzszojna temp., teraz jeszcze spi.Mam nadzieje ze to od zebow, i ze zadna jelitowka sie nie przyplatala.:-:)-(Nagotowalam mu ryzu z marchewka i jak sie obudzi to,,,o wlasnie sie budzi. Zobaczymy . Uciekam, i pozdrawiam. I najserdeczniejsze zyczenia dla Aluski, Winki i Marty.:-):-):-)
I gratulacje dla Innej, i pewnie dla Marty tez za zdany exam.

Dzien Dobry kochane. Dzis juz nie bede smecic:-p Stasiu w nocy troszke nabroil - tzn wymiotowal, rozwolnienie, podwyzszojna temp., teraz jeszcze spi.Mam nadzieje ze to od zebow, i ze zadna jelitowka sie nie przyplatala.:-:)-(Nagotowalam mu ryzu z marchewka i jak sie obudzi to,,,o wlasnie sie budzi. Zobaczymy . Uciekam, i pozdrawiam. I najserdeczniejsze zyczenia dla Aluski, Winki i Marty.:-):-):-)
I gratulacje dla Innej, i pewnie dla Marty tez za zdany exam.
Hej siorka! Jelitówka to pewnie nie (K miał rota jak miał pół roku - lało się z niego) Dawaj mu dużo i często pić. Zdrówka!

Cześć dziewuszki.:-)
Pustawo, ale w końcu sobota.;-):tak:

Aluska,Marta,Winka

Radości z każdego dnia, Szczęścia, które wiecznie trwa. Sukcesów w każdej dziedzinie życia.
Dużo zdrówka i miłości,
Mocy śmiechu i słodkości,
Mało smutku oraz łez.
kwiat_brokat_18.gif
kwiat_brokat_5.gif
kwiat_brokat_23.gif
I przyłączam sie do życzeń.:-)

Ewcia fajnie, że zaglądnęłaś.:tak:Życzę udanych wakacji.:-) Naciesz sie mężem i niech z tej roadości coś wyjdzie.;-):-p:-D
A jak z twoja pracą? Znalazłaś coś?:confused:

Inna gratki egzaminu.:-)

Kasia jak sie Stasiu czuje?:confused: Mam nadzieję, że już lepiej? Duuuużo zdróweczka dla niego.:tak::-)

Aluska Marta Winka
Wszystkiego naj naj dla WAs laseczki,zdrówka,szczęścia uś

miechu an twarzy...buziaki...

[/quote]
I ja się dołączam do zyczeń:-)
inna gratuluję:-)

No tak jak mam chwilę to pusto:confused:A jak mnie nie ma to piszecie ze trudno nadrobic:-D

Bylam ze Staskiem u lekarza. I to jest cosik raczej wirusowego , bo i przy okazji jakies zmiany wirusowe sa na gardelku i w uszach. Leczymy objawowo, tzn dostaje cos w stylu smecty, bakterie do ukl pokarmowego i srodek nawadniajacy. I ma oczywiscie duzo pic. Teraz spi. Wymeczony, bo jak przyszlismy od lekrza to biegunka sie nasilila i chyba z 5 razy pod rzad w krotkim czasie robil kupke. I do tego takie sluzowate zielonkawe, i dupke mu obzarlo i ma czerwona. Biedaczek moj kochany.A nie jadl prawie nic, nie liczac kilku chrupek i pol kromki chleba.Moze jak sie wyspi to bedzie troszku lepiej.

reklama
Kasia biedny Stasio.:-( Dużo zdrówka życzę.:tak: I buziaki przesyłam. :*:-)
A na odparzoną pupkę polecam Bebanthen maść -Maciusiowi raz dwa pomogła, a miał tak czerwoną, że jak polewałam wodą to darł się jakby kto go ze skóry obdzierał.:baffled:

Do góry