Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
A, zapomniałam napisać, że wczoraj dostaliśmy odkurzacz który sam odkurza. Więc od dzisiaj kocham odkurzanie
Włączyłam sobie tą maszynę, ona sprząta a ja siedzę z kompem na kolanach i patrzę tylko coby Oliwka czegoś "mądrego" nie wymyśliła (np. żeby nie spróbowała na tym stanąć, żeby pojeździć
), ale póki co to ona lata za odkurzaczem i ustawia mu przeszkody
A machina wygląda tak:
Fajny odkurzacz![]()
ja na miejscu Oliwiany natychmiast bym sprawdziła jakie szybkości toto potrafi rozwinąć
No Martynka to Ty PPD i manicure możesz w jednym czasie teraz robić;-)
Super odkurzacz. A ta nazwa: robocop.Ja też taki chcę.
![]()
A co do Oliwki-daj jej jeszcze czas, a napewno Cię zaskoczy.;-)![]()
Hej dziewczynki :-)
???. Odkurzacz, no po prostu THE BEST
Tak sobie pomyslalam, ze sa tu rowne i rowniejsze domowki. :-(Nie czesto sie chwale ze cos kupilam, bo zdaje sobie sprawe ze niektore dziewczyny nie maja tyle kasiorki ile potrzebuja i po prostu mogloby im byc przykro. A akurat wczoraj tak mnie naszlo... widze ze Martynka chwali sie zawsze i wszystkim, to se mowie a co tam,... tez sie pochwale, i uslysze(przeczytam) ze dobry wybor, ze super.....ech :-(szkoda gadac.Suuuper machina. Tylko pozazdroscic. A ja jako ze niecierpie wieszac prania to kupilam sobie (wlasnie czekam na dostawe do domku w PL):-):-):-)pralke z suszarka. Bo jak se przypomne te porozstawiane suszarki w domu to krew mnie zalewa.
PRALKO-SUSZARKA ELECTROLUX EWW1290 (379866608) - Aukcje internetowe Allegro
No cosik takiego mniej wiecej to bedzie. Juz nie moge sie doczekac.