reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia dziękuję w imieniu taty.:tak: Dla Twojej mamusi duużo zdrówka i żeby, to nie było nic poważnego. A co się stało? Udeżyła się?
Oglądałam Twoje zdjęcia na NK -z uśmiechem o wiele piękniej.:tak::-)
Dzieks
Mojej mamie weszlo szklo do nogi i oczywiscie nie miala czasu isc do lekarza:no::no:A teraz noga jej spuchla, stanac na niej nie moze, rwie ja az do kolana:-:)-:)-(

reklama
Kolorowych senków Bodzia 27-latko;-):laugh2:
i ja się zmywam. do juterka kochaniutkie moje:-) Śnijcie piękne sny
images

A miałam iść prasować.:baffled: Ale rozpisały się lipcówki.:-p
Teraz to już idę spać.:tak:

Dodam tylko, tak po cichutku;-), że dziś pierwszy raz od baaaardzo długiego czasu wypiłam sobie "niecałe" pół piwka. ale mi dobrze.:-p:-D:-D:-D:rofl2:

No to dobranoc Lachony.:laugh2:
73gz7.gif

Ale tu pustki:-:)-(
Torta postawilam, alkohole i zadna sie ze mna nie napila:-(
Toż po ostatnich excesach beemką:rofl2: mus na trzeźwego jeździc:tak: a wracałam od teściów,bo mój pomaga grodzic się i słupki malowałam:tak:.
Dostałam dzisiaj niezły cynk;-) odnośnie opieki :angry::angry:i jak wypali to napiszę:tak::happy2:.
Znajoma gdzieś tam ma chody i troszki nacukruję i będzie gites;-):tak::happy2:.

Dobry
U nas w nocy burza i teraz ozywczy chlodek.Super bo do Bytomia jade a w upal w autobusie nie najfajniej.Sprobuje namierzyc moja mame zeby sie dowiedziec co z jej noga:confused::confused:No i wyjsca nie mam musze kupic dziecku sandaly.Bo palcami po ziemi zachacza:baffled:

Witam

U nas też fajne powietrze po burzy i ulewie nocnej :tak: Ale teraz już zaczyna słonko świecić i pewnie będzie ciepło

Ja strasznie źle spałam dzisiaj - najpierw mi było gorąco, później zimno to się zakryłam po uszy kołdrą i znowu zrobiło mi się gorąco. Później komary zaczęły mnie pożerać i powyskakiwały mi ohydne, swędzące bąble, które oczywiście porozdrapywałam do krwi. Później małż zaczął chrapać i nagle za oknem zrobiło się jasno i takie to moje spanie było :baffled:

Dzisiaj czeka mnie ciąg dalszy prania. Później tona prasowania. A jak sobie pomyślę o pakowaniu to już mi słabo :blink:

Martynko tulaski.
U nas nocne marsze urzadzal Lolo.Najpierw sie budzil wieczorem co pol godzinki, potem obudzil sie o 1 i wisial na mnie, jak powiedzialam,ze juz nie bo mnie boli to mie wyciaganal z lozka po herbatke, potem sie krecil na prawo i lewo do 3...A potem obudzila mnie ulewa:baffled:No i unas tez slonko sie przebija...Lolowi puscilam Akademie Pana Kleksa:tak::tak::tak:Podoba mu sie:-D:-D

Ja też lubię Akademię Pana Kleksa :tak::laugh2:

Poza tym mamy mały sukcesik jeżeli chodzi o smoka - wczoraj rano Oliwka gdzieś go zarzuciła w samochodzie, nikomu nie chciało się szukać i tak prawie calutki dzień wytrwała bez smoczka. Wieczorem domagała się, szukała, ale nie znalazła i w końcu położyła się spać. Bez smoczka. I spała całą noc. I nadal śpi :tak:. Oby udało się jak najdłużej wytrzymać, może niedługo zapomni że coś takiego jak smoczek istnieje :confused:

reklama
Byliśmy z Julem na kontrolnej morfologii i o 14-ej mają byc wyniki a na 15-tą zaklepałam kolejkę do pediatry.Nawet nie skrzywił się:no: a przyznam,że długo grzebała mu igłą:baffled:,bo nie mogła natrafic na żyłę:-(.Ma któraś ochotę na serniczek,bo będę piekła;-):tak:.Dała wczoraj babka twarogu:szok:.
Do później Lachoniaste,bo Olka naszło na granie.

Do góry