reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie!!!!!!!! Wróciłam:-D:-D:-D:-D:-D
Wyodpoczowałam się, dzieciaczki powietrza nawdychały i trochę wsi pooglądały. Było super. Troszkę się opaliłyśmy, tylko ja i Madzia bo Adrian nadal biały:szok: Wczoraj w pociągu spędziłam 5 godzin i jeszcze dziś zmęczona jestem:sorry2: W domku mam sajgon totalny. Do końca tygodnia powinno byc wszystko gotowe. Tylko dziś muszę obiad bez gotowania wymyślic:eek: Mykam do sklepiku, a po południu do lekarza idę z Bebokami, bo nadal trochę zapyrchani. Madzia rano wstaje to płacze bo ją gardziołek boli:-( No ale i tak już jest super, bo tylko troszkę kaszlą. Buziam wszyskich i zmykam. Potem zmniejsze foteczki i powrzucam, a mam z czego wybierac:-p

Helol!

Aluśka Amanda prześliczna :-)
Anula i Sikorka Madźka fajnie że wypoczynek sie udał :-) :-)
Agatka kooope lat! No i szybkiego wyleczenia domowników!
Bodzia fotki z wesela super! Baaardzo ładnie wyglądałaś :-)

A u nas ...po staremu, w weekend odwiedziła nas moja siostra bo mąż pojechał na imprezę klasowa 120 km od Krakowa. Zabrała Kubę na dłuugi spacer, posprzątała i ugotowała obiad.Ja czuję się kiepsko - w zasadzie prawie tak jak z Kubą czyt całodzienne mdłości i nawet częstsze spotkania z wielkim uchem niż w pierwszej ciąży, brak apetytu albo zachcianki....Doczekać się nie mogę kiedy to ustąpi. Zmęczona jestem i śpię co dzień po południu. Trzymajcie kciuki żeby mi się poprawiło do końca mieś bo 2-go n.m.jedziemy nad morze....

Witam Kobitki :-)

Agga, Madźka,Asiulinka, Meg
dziękuje za komplementy dla Amandzi:tak:
Ja jestem :-D
Dziś miałam paskudny dzień, czułam sie bardzo słabo, nie mam pojęcia czemu:-(, strasznie duszno mi było, niby jest już lepiej ale chwilami mam takie napady słabości.
Nienajlepszy dzień mieli też dziś moi sąsiedzi, wracają z kościoła a tu sie im pali w garażu (a garaż w domu), przyjechały 3 jednostki straży, i dość długo gasili. Całe szczęście że im sie nic nie stało, ale w domu pewnie nie załadnie pachnie. Współczuje im, mam nadzieje że wielkich strat nie ponieśli.
agga oj nie dobrze że tak Ci się słabo robi:-:)no:
idź jak najprędzej do lekarza i to sprawdź :confused:
obyś się tylko bidulko anemii nie nabawiła:confused::-(
...... współczuję Twoim sąsiadom:-(
asiulinka współczuję takiego nie przyjemnego spotkania u rodziców:-(
Bodzia świetnie że się wytańcowałaś:tak:
sikoreczka dużo zdróweczka dla Madzi i Adrianka życzę:tak:
anula super że wakacje udane były i że Stasiowi się morze podobało :-):-):-)
Agatko witaj po długiej nieobecności :tak:
Dużo zdrówka dla domowego szpitala życzę :tak::tak:
Meg może tym razem będzie córcia i dlatego tak mdłości Ci dokuczają:dry::sorry2:
Przyjemnego wylegiwania nad morzem życzę:tak::-)
Buziak w brzusia dla dzidziusia:-):-):-)
Same tego chciałyscie, lecą fotki:-D

Idziemy się bawić

Gwiady

To JA

Musze się wyspać,żeby się pobawić

;-)

Mmmm

W góre!!!
Bodzia wyglądasz ślicznie i seksownie:tak::-)
Tworzycie z małżem dobraną parę :-)
a ogólnie to wszystkie foteczki są rewelacyjne:tak::-)

Siem melduję :tak:
Ja czuję się kiepsko - w zasadzie prawie tak jak z Kubą czyt całodzienne mdłości i nawet częstsze spotkania z wielkim uchem niż w pierwszej ciąży, brak apetytu albo zachcianki....Doczekać się nie mogę kiedy to ustąpi. Zmęczona jestem i śpię co dzień po południu. Trzymajcie kciuki żeby mi się poprawiło do końca mieś bo 2-go n.m.jedziemy nad morze....
Meg tulaski dla ciebie i brzuszka:-) mnie pomagało przez pierwsze miesiące picie mięty:tak::tak:może zmiana klimatu na dobre Ci (Wam) wyjdzie:cool2:

Sikoreczko, Ptaszyno Ty moja
przytul.jpg
fajnie ze już przyfrunęłaś:-):-) zdrówka dla beboków :tak::tak:

Bodzia:szok::szok::szok::szok::szok::szok: Ty Tygrysico jedna;-) ślicznie wyglądałaś i bardzo promiennie :happy2::happy2: A Lol poprawinowy pierwsza klasa:cool2:
Dzidziek mój pojadł obiadek i zasnął jak na komendę to ja dechę w tango biorę póki cisza w domku i spokój. ale mnie spanie muli:dry::dry:

Bodzia na zdjeciu na ktorym wcinasz loda wygladasz tak slodko i promiennie i... (az brak mi slow)tak pieknie, ze gotowam sama Cie schrupac.:-p:-p:-p
Madzka - dzieki za gary - dobra z Ciebie lachonica.Bardzo sie staralas widze.:-)
Agatka - milo znow widziec I-sza Gorolke BB ;-)
Sikoreczka, no niechze Cie usciskam.

Bodzinka śliczne foteczki, a Ty wyglądałaś olśniewająco :tak:, odpicowałaś sie że ho ho, super laska.

Sikoreczka dobrze że wróciłaś, tęskniłyśmy już za Tobą;-), i jak sie czują dzieciaczki? co powiedział lekarz?

Anula foteczki śliczne, widać że Stasiowi się podobało.:tak:

Meg tulaski , trzymaj się kobitko, oby szybko te mdłości Ci przeszły

reklama
Witam Kobitki :-)

Agga, Madźka,Asiulinka, Meg dziękuje za komplementy dla Amandzi:tak:

agga oj nie dobrze że tak Ci się słabo robi:-:)no:
idź jak najprędzej do lekarza i to sprawdź :confused:
obyś się tylko bidulko anemii nie nabawiła:confused::-(
...... współczuję Twoim sąsiadom:-(

Aluśka
Dzięki, czuje sie już dobrze:tak:, wczoraj pierwszy raz coś takiego sie ze mną działo, niewiem co to było ale sie troche wystraszyłam:confused:, anemia raczej nie, ale jak to mi sie powtórzy to biegusiem polece do lekarza.

Do góry