reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A co do lekarstwa z orzechów to kiedyś jak moja mama zrobiła to szybko się skończyło:eek: Tatę i mojego M straszzzzznie wtedy brzuchy bolały:cool2:
taaaaaa. mój ojciec też zawsze takie ' lekarstwa ' robi a mój męż jak raz kichnie to już musowo je zażywa:sorry::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D ach ta medycyna naturalna:dry:;-)

Bodziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laska gdzieś polazła że Cię nie ma:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
Normalnie chyba się dżemne forełajl bo oczka mi lecą:zawstydzona/y::zawstydzona/y:dzidziuś chrapie, kolacji nie muszę szykować bo do teściów idziemy:dry::dry::dry:tak. zarzyję snu bo łatwiej mi będzie wspiąć się potem na ten sam poziom rozumowania co teściowa:sorry2:

Hej lasencje. Witam popoludniowo.
Sikoreczko - ogladalam te foteczki krajobrazy wiejskie. Sa przecudne. Az sie normalnie lza w oku zakrecila :) Przepiekne.
Anulek - nie martw sie, miej oczy dookola glowy, moze to rzecywiscie jakis durny przypadek. Badz dobrej mysli.
Megusku - jaki fajny ten brzusio. (Ja mam wiekszy he he he ale z innych powodow :-p)
U nas tez pogoda do bani, tak dzis zmoklam pomimo parasola ze tylko majtochy suche sie ostaly. A tam gdzie ma padac (czyt nasze pola) nie pada i susza jak choliera.:cool:Pozdrawiam.:cool2:

zaciemnienie mamy totalne i chyba wreszcie pierdyknie jakiś grom z nieba:dry:głowa mi się chce rozpęc.
A co dzisiaj z Bodzią:confused::confused::confused: Na NK latała z rana a do nas nawet nie zajrzała:eek:
Zajrzałam, ale faceci mi nad uffem jojczeli a na NK z kuzyknką się dogadwywałam:sorry2::sorry2:
A potem P.do pracy jechałam po zaświadczenie bo ma mi wziąść na raty aparacik, jak raty nie będeą wielkie tak ze 30,40 zł:tak:
Cóś takiego Hit CANON SX100 IS /FV/ +2GB+Etui+4x3800Mah+Ład (392235517) - Aukcje internetowe Allegro.
MEG CUDOWY BRZUSIACZEK MASZ

A do tego w Biedronca dzis sie tak wkurzyłam.................Stoje sobie grzecznie w kolejce, z cięzykim koszykiem w ręku i na to slysz"Przepuśc panią bo ona w ciąży".Więc ja mówie,że nie nie w ciąży.A babsztyl"Och jak się można pomylić, to tak się pani spasła?".Więc ja ,że dziecko w domu i po ciąży mi został a ona"To trzeba się ścisakć, ja tez po cc i mi pomogło".Wiecie jak się poczułam?????
Myślałam,że walne ją słoikiem z kapustą!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Kochane za dobre rady i dobre słowo.Wpadłam się pożegnać bo lecę do pracy i w domku będę późnym wieczorkiem i tylko do spania.buiaki

Bodzinka oj, oberwało by się babie ode mnie gdybym usłyszała takie słowa :wściekła/y:. Co za cham niewychowany:wściekła/y:.
I aparacik niezły :tak:.
Mi małż na imieninki fundnął kodaka z812 is :-).

Bodziu kochanie, a co Cie powstrzymalo przed walnieciem tego babsztyla?? No szok.
To,że ja w gruncie rzeczy strasznie spokojna i nieśmiała jestem:-:)-:)-(I często zamiast się odezwać to głupia cicho siedze a potem przezywam....
A aparacik to takie spełnienie marzeń moich o Canonie...Najabrdzie mi się lustrzanka marzy ale to nie na moja kieszeń...Pewnie w ogóle bym nie zmianiała ale mój coś szwankuje:-(

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry