reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mordziulka spoko, ja tez uwazam, ze wszytko zalezy od mamy i od dzieciaczka...............ja sie wstrzymuje od mleka krowiego do roku, wtedy maluch je juz prawie wszystko i wtedy bedziemy probowac............aha i plecam Bakusie, moja kolezanka daje je swojej poltorarocznej coreczce i wszystko wporzadku :)

reklama
joaska wiesz ja mysle ze potem jak sie wszystko naraz daje to jest wiekszy problem! a bakusie tez daje one na pewno sa na modyfikowanym! hubert tez je lubio ale tam sa kawalki a on jak poczuje to zaraz wypluwa! ale poza tym bardzo mu smakuja i tak na zmiane albo danio albo bakus! bo hubert ma skaze i nie moge za czesto. ale jak jadal danonki to nic mu nie bylo! troche to dziwne! pytalam pani doktor i ona mi powiedziala ze jeszcze nie spotkala dziecka ktore by po danonkach mialo uczulenie! a jak zjadal duze danio to juz mial purpurowe poliki!

u mnie tyz cos sie kotlasi!!! ale chyba przechodzi jakos tak dzis wszystko bokiem ucieka odemnie! jak na rehabilitacje szlismy to normalnie sie ciemno zrobilo lecialam zeby nie lunelo a jk juz pod blokiem bylam to slonce zaswiecilo ale za to bylam 10 min przed czasem a zawsze sie spuzniamy.........

ale jedna laska się przywitała -wpadła nie wiadomo skąd napisała o szesciu kupach i poszła sobie niezłe jaja ::) ::) ::) :laugh: :laugh: :laugh:

mordziulka nie obrażam się wcale i nie wierzę że tak jak tam pisali od 3 roku bo to przesada ale o mlaku krowim to słyszałam od pediatry że uczula bardzo
nie wiem moje zdanie takie że jak faktycznie chce spróbowac to powinna dać łyżeczkę żeby w razie jakis dolegliwosci nie były one znaczne bo jeśli ma alergiie albo dostanie boleści po całym opakowaniu to bardziej prawdopodobne niż po łyżeczce
L4dY - uważaj na mojego ziecia :mad: ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

czy gotową zmiksowaną zupke na papke też mogę zamrozić i podać no za kilka dni bo zrobiłam za dużo ::) ::) ::) :p :-[

Joanna@ - nie za maco ;) :laugh:

sorbek sorki zpomnialam ze to twoj zieciunio!!!!!!! :D :D :D juz nic nie mowie!!!!!!! oczywiscie zart!!! kobitki jak tam chcecie ja juz mam starsze dziecko i tak na dobra sprawe podchodze bardziej na luzie ale pewnie jak hubert mial dostac pierwszy raz to tez sie stresowalam!!!!! ale na szczescie justyna byla blisko a ona juz dwoje wychowala wiec zawsze mi porazdzila!!!!!!

sorbus mysle ze zupke nie ja trzymam max dwa dni w lodowce ale jak chcesz. :p
a ta od kupek to juz byla wczesniej cos napisala i pewnie jeszcze sie pojawi!!! ;D
juz myslalam ze nie ma nikogo na szczescie sorbus sie pojawila! a jak majusia? lepiej?

SORBEK mi jak sie zrobi za duzo to szczeze nie mroziłam ale pakowałam do słoiczkow i gotowałam

a z tymi danonkami to wam powiem niech kazda podaje kiedy jej sie zywnie podoba

moj mały ma skaze białkowa i szybko nie dostanie takich rarytasow :(

reklama
Do góry