reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moja gnidka znowu spi......prawie cały dzien przespał chyba od tej pogody pochmurnej jest dosc ciemno i mu sie z noca chyba kojazy......a w nocy bedziemy sie bawic :p

reklama
Dziewczyny na listopadówkach pisały ze mroza albo zamykaj słóiczki na goraco i maja na kilka dni.

ja jeszcze nie gotowałam Maciowi, nie opłaca mi sie bo Macio zjada po pół słoiczka

Macio juz po kolacyjce i kapieli lezy sobie włózeczku słucha pozytywki i patrzy na karuzele i usypia. po tym deszczu zrobiło sie pochmurnie

Shady Macio zjada po pół słoiczka i to co zostanie daja do lodówki no i potem podgrzewam do tem pokojowej

fajnie dzieci juz po kapieli........ja kapie mojego o 20.30

deserkow osobiscie nie podgrzewam bo zjada mi cały słoiczek ale pewnie jak z lodowki to takiego zimnego tez bym nie dała

aaaaaa no tak....przeciez Macio jest jeszcze malutki wiec nie zje calego ;) juz zapomnialam jak Alan polowki zjadal i robilam tak jak Ty :)
Kunda pisze:
Shady Macio zjada po pół słoiczka i to co zostanie daja do lodówki no i potem podgrzewam do tem pokojowej

ALLELUJA dziecko mi WKOŃCU zasneło ::)

BYłam na spacerku wieczornym i kupiłam jednego :angel:danonka waniliowego no i zobaczymy co tatus powie jak wróci z pracy .Dac czy niedać ::)
Ale za to Jasio wcina biszkopty od mamuta ..są extra bo sie rozpłwaja w ustach .

co do słoiczków to moje dziecie zjada 2 dziennie ...deserek i zupke lub cos innego obiadowego ..no i oczywiscie mleczko , kaszki ::)

co ja chciałam jeszcze napisc ..???

reklama
Do góry