reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kuba szaleje w łóżeczku....moje rozbrykane dziecko ;-) Spać by każdy chciał ale wiecie że teraz jest dobry czas na ciążę...nasz synio sypia po 3 h w dzień więc mam kiedy odpocząć.

Agga a wiśnióweczki nie robisz z tych wisienek? Chyba Marta tu przepis podawała kiedyś (nio chyba ona ale nie pamiętam na 100%) ...wiesz potem na jesienne wieczory na BB byłaby jak znalazł...fynk abałt yt...... :-)

reklama
Kurka wodna :wściekła/y: właśnie dostałam tel że jednak jutro wiśnie przyjadą a nie dziś, wkurzyłam sie troszku bo nastawiłam sobie dzisiejszy dzień na zaprawianie, już słoiki pomyłam i drylownice przygotowałam, cholercia. Jutro miał być luz blus.
No nic w takim razie ide sprzątać w szakach, bo moja niunia przebiera sie kilka razy dziennie i zrobiła ładny bajzelek, a może jak mnie najdzie to posprzątam w wszystkich szafkach.
Zajrzę później, pa pa :happy2:
Koffana jutro też możesz mi trochę podrzucić o jeden dzień się nie ozchodzi;-):-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D

Koffana jutro też możesz mi trochę podrzucić o jeden dzień się nie ozchodzi;-):-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D

Jasne nie ma sprawy:tak::-D:-D;-) Jak będą do Ciebie lecieć krzykne przez BB że są w drodze, cobyś je złapała :-D

Meg wiesz nie pomyślałam:confused:, ale faktycznie niezły pomysł z tą naleweczką :tak::-D:tak:, musze koniecznie później poszukać ten przepis:tak: , chyba że któraś go pamięta to niech pisze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Dziekuje koffana Meg za podpowiedź :tak:;-)

hej laskii
Normlanie nie moglam sie nie odezwac

O tej cisowiance głosno huczno,,czy to jakas normlana laska czy mis ie zdjae tylko,ze nie....a juz sie nie pokazuje ona czy jak??

Heee ja tez was podczytuje czasami,,

Sewa jak ty..hhi,,obie na stare smieci zagladamy,,,

co u was??

pozdrawiam was goraco,,,

Ja wakacjuje niedlugo urlop

Madźka Dzięki za zaproszenie :-)
proszzzzzzzzzzzzzzz;-):-):-)

Madźka przecież to za chwilę Twój Szymon będzie już letni;-):-D:-D:-D
no przecie mówię, że ten czas zasuwa jak szalony:baffled: jeszcze niedawno jak tu z Wami zaczynałam to ledwie 3 miesiące miał a tu już 9 :shocked2:;-):-D

Cześc dziewczynki!
Melduję że żyję i mega nerwa od rana mam. Multum sprzątania a tu mi kochana rodzinka na kawusię ma zamiar przyjechac:wściekła/y: Chyba że im szmaty wręczę i ze mną sprzątac bydą:-p No i jeszcze do kompletu mam sok porzeczkowy na dywanie:dry:
Dobra do potem kochaniutkie! Szmaty w dłoń.......:sorry2:
nie nerwuj się Ptaszyno bo to niekorzystne na zmarszczki:no:;-);-):-Dna sok proponuje ludwika zwykłego - wszystko puszcza:tak: a jak chcesz to zaraz jak się obrobię to wpadnę pomoc ze swoimi szmatami;-)

Kurka wodna :wściekła/y: właśnie dostałam tel że jednak jutro wiśnie przyjadą a nie dziś, wkurzyłam sie troszku bo nastawiłam sobie dzisiejszy dzień na zaprawianie, już słoiki pomyłam i drylownice przygotowałam, cholercia. Jutro miał być luz blus.
Agga niech Cię głowa nie boli - jutro z rana jak wpadniesz na wątek z tymi wiśniami to opitolimy w trzy minuty. a ile mniej będziesz miała do wekowania;-):-D ja bardzo lubię wiśnióweczkę:-p:tak:

Ewcia kopę lat!!! Udanego urlopu:cool2::cool2::cool2: - jakbyś nie zaględła już, ale zajrzyj coooo:confused:

Dzidziuś śpi:happy2:ja muszę za ostatni bastion ciuchów w mieszkaniu się brać i na tym kończę przygodę z układaniem we wszystkich szafach:tak:ale teraz to chyba tez sobie troszku odsapnę i zakupy rozpakuje z rynku. Boshe dziewczyny u was też jagody takie drogie:confused::confused: kupiłam kilogram za 13 zł bo wszyscy mówią ,że już się kończą i nie stanieją bo nie zdążą bo mało w lasach jagódek. A tak chociaż trochę Szymkowi na zimę witaminek zamrożę:tak:

Winka dzieki zaproszenie poszło:tak::tak:
Oj mknie ten czas, mknie...Myśmy byli na pacelku, na zakupach..Znowu butki za 10 zł kupiłam:-p:-pKarolek się zakochał w cioci Karolinie, narzyczonej sąsiada.Głupi za nią jest:-D:-D:-D

Bry kobitki!
Padam na pyszczek:sorry2: Wsjo mnie boli. Teraz mężczyźni (mężuś i tatuś) składają moje mebelki. Ciekawe kiedy się mężuś wkurzy;-)
Dziękuję wam kochane za oferty pomocy:-D Na was zawsze można liczyc:tak: Jak co to wsiadajcie jutro na odkurzacze i do mnie, będziemy układac w szafkach:-) Zakupię jakie dobre winko to nam robota lepiej pójdzie;-) Tylko weźcie ze sobą swoje bąbelki to się z moimi pobawią:-D
Ewcia miło cię czytac:tak: Śliczne zdjęcia w podpisie:-)

reklama
Do góry