obstawiam 1,20 w porywach do 1,50;-):-)Abstra****ąc od tematu...Ile kosztował mój kapelutak???????
Dla zwyciężyni seria zdjęć mojej osoby![]()
reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Jak dla mnie bezcennyAbstra****ąc od tematu...Ile kosztował mój kapelutak???????
Dla zwyciężyni seria zdjęć mojej osoby![]()

anula ja też mam utrapienie z moim m. i z chęcią zamieniłabym go na lepszy model ;-), ale szybko mi to z głowy wylatuje, jak tylko pomyślę o podziale majątku ;-)
.

A ja Cię kochana chyba już mam...Jakieś mam takie wrażenie niejasneBoże że takie porombanice jak ciska chodzą po świecie
stach i współczucie zarazem
Bodzinka znajdź mnie na naszej klasie jak Ci się uda do zacznę się bać he he![]()

Czy w opisie masz ten link co pod suwaczkami??????????? Mamaczytata????????
Jak tak to Ty a jak nie...To ciekawe kto to jest

agga143
Entuzjast(k)a
anula ja też mam utrapienie z moim m. i z chęcią zamieniłabym go na lepszy model ;-), ale szybko mi to z głowy wylatuje, jak tylko pomyślę o podziale majątku ;-)
.

Nie;-)I nowiuśki jezdobstawiam 1,20 w porywach do 1,50;-):-)

Jak żadna bliżej nie trafi to dostaniesz główną nagrode;-);-);-)Jak dla mnie bezcenny.
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Winka Ty pragmatyczka jesteś
;-);-)
![]()

Jak nie wygram to się zawiodę :-(. A jakaś nagroda pocieszenia będzie jakby coś ???Jak żadna bliżej nie trafi to dostaniesz główną nagrode;-);-);-)
reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
A no to, to rozumiemNagroda pocieszenia : fotka Lola ze spceru dzisiejszego;-);-)

Podziel się: