reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my właśnie wróciliśmy i zaraz młode spać idzie a mi nie będzie z kim klepać:-:)-:)-(
Madźka za kare to go teraz przetrzymaj:tak::tak::tak:niech wie,że se musi zasłużyć;-):tak::-D:-D:-D:-D:-D
Jkrzymka bossskie zdjęcie:tak::tak::tak::tak:i super dzieciaki masz a pokomentuję Ci jak młodego uśpię:tak::tak::tak::tak:
Sikoreczka Ty to jak ja.Wiecznie spóźniona jestem i tylko puchy tu :tak::tak::tak:

reklama
Helol babeczki!

I od nas dla Szyma buziaki!
Macie z tymi chłopami...mój to w tych sprawach jest super, w sumie ja częściej mam ochotę .....
Idę położyć Kubę spać...czeka mnie prasowanie i dziś już muszę je zrobić ;/

wyłaziliśmy sie po lesie zeroooo grzybów
Zuza wniebozięta tym spacerkiem
trza poczekac na słoneczne dni będzie więcej grzybów i jagód
mały zasypia w końcu jego pora dotleniony to mu się lepiej będzie spało
pogoda sprawia ze chyba każdy jakos leniwy jest
obiadek uszykowany tylko ziemniaczki obrać :)
ogarnę mieszkanko i przetre podłogi bo plam pełno :)

Staś obudził się zanim zdążyłam się nacieszyć tym,że śpi:-:)-:)-(
Teraz włączyłam mu Tubisie i wracam do roboty:no::no::no::no::no:a tak mi się nie kce:no::no::no::no::no:

anula833
a to tylko jeszcze do połowy sierpnia potem tylko na wakacje
koło bloku mam las a z 2 strony mam jezioro
wiec okolica ładna
ale wszędzie daleko
Zobacz załącznik 85906
taki mam widok z okna w kuchni na jeziorko
a po 2 stronie tego jeziorka miała powstac słynna elektrownia jądrowa i ciagle się czają czy jej nie postawic bo fundamenty zostały

Agatulka25 widok masz niezły ja mam z jednej strony drugi blok a z drugiej parking i skup złomu.Uwielbiam słuchać krzyków stamtąd same ku...chu...etc.,a to wszystko jeszcze od strony pokoju Stasia

reklama
Dziewczyny wiśnie przyjechały wkońcu, łapcie bo już do Was lecą, Anula Tobie rzucam jako pierwszej :tak:
Niewiem kiedy tu zajrzę :baffled: bo mam sporo do zrobienia

Agatulka śliczna grzybiareczka :tak: i piekny widok z okna :tak:

Pa dziewuszki, miłego dnia :-)

Do góry