reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

JKRZYMKA no ale już na tych zdjęciach piękny brzusio widać :tak::-). Dobrze się maskowałaś :-D. No i z bliska ta sukienka jest przepiękna :tak:. Te srebrne paseczki -mmmm... Całkiem w moim guście :tak:.

Właśnie popijam sobie kawkę 3 w 1 i przegryzam wafelkami :-p. I jak ja chcę schudnąć :confused:.

No i młoda zrobiła mi prezent - rozlała herbatkę na wykładzinę :angry: - więc trzeba posprzątać :sorry2:.

reklama
kurcze Dziewczyny aż mi piórka wyrosły przez te komplementa :zawstydzona/y:
jak paw

te paseczki to dlatego żem białej sukni niegodna była;-)

ciachaaaa ja też chce :tak:.... jak narazie to jakieś 6kg schudłam i to bez żadnych diet bo jeszcze karmię cycusiami :-)

Dobra, ja znowu się odmeldowuję na chwilkę, bo zaliczyć trzeba kolejny spacer, tym razem z psem :blink:.

Krzymka cudnie wyglądałaś:tak:
Madzka to Ptaszynce kapelusze śłubne potrzebne;-)A mnie moją ślubna kiecke moja mama szyła:-DI teraz jak ogladam te piekne ślubne sukienki, fryzury itp. to trochu żałuje.
A ta sukienka co Wam pokazywałma 100 razy piekniej wyglada na żywo a n a Karolinie to tak,że az dech zapiera.Nie każdej dziewczynie dobrze w bardzo skromnych sukienkach.:tak:
Choć bardziej w moim guscie jest cós takiego
img_0086.jpg

15.jpg

3.jpg

14.jpg

JKRZYMKA ślicznie wyglądałaś a brzusio cudny
Madźka Stasiowi spanie przyszło niedawno nauczył się spać raz dzieńnie od 11 bądź 12 do 14albo 15 zazwyczaj:tak::tak::tak::tak:
Jeśli lichodzi o sukienki to ja strasznie chciałam skromną prostą ale wyglądałam w nich zwyczajnie tak sobie i przymierzyłam kiece bogatą która strasznie mi się nie podobała ale ekspedientka strasznie namawiała,a że przymierzanie nic nie kosztuje to pprzymierzyłam i mnie olśniło.Jak Księżniczka się czułam i normalnie odniosłam wrażenie że ona też krzyczy z radości tzn.dla mnie idealna ubierała mnie tak jak powinna.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Bodzia a kiecka piękna:tak::tak::tak:

Bodzia suknie cudne:tak:
Anula tak chyba byc powinno, że suknia krzyczy twą radością:-D
Ja w kościele wystąpiłam w czarnym garniturku:-p A co będę teściówce przyjemnośc robic;-):cool2:

reklama
Anulka dzieki bo ja ja wypatrzyłam I inne przymierzała i to juz nie to.A ta właśnie krzyczała,że jest dla niej:tak::tak:No zobaczymy:-D:-D
Nio a to Karolcia jezd i Lolo na placu zabaw:-D

Do góry