reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Rzuc no trochę malin, bo zjadłabym:-p Madzia wczoraj wcięła cały koszyczek, który był przeznaczony dla trójki dzieci (nie chcieli to mała opędzlowała);-)

och przynajmiej tam jest lato bo za oknem to taka bardziej jesień:sorry2: Mam nadzieję że się ciut wypogodzi na mój wyjazd:-p:-p:-p:baffled:

maliny co 2 dzień prawie robieeeeeeeee
już łapek domyc nie mogę choć cytrynka robię non stop
a co do zmiany pogodyy o takkk przydało by się ja mam jeszcze 2,5 tyg na rozpogodzenie i rodzinka przyjedza więc wtedy licze na upały heheheh

ja przez najblizsze 2 tyg musze narobic sobie słoików wszystkiego co się da potem leniu****e i końcówka pakowania
ahhhhhhhhh
ogórki się zaczęłyu juz na działce buraki też rosną i niech tak dalej ale pewnie za 2 tyg bede wekować po nocach

reklama
no ogłoszenia odfajkowane :cool2:
możę któraś sie bedzie przeprowadzać .. hm która tu wspominała ?

Winka kto zrobił takie cos biednemu kotku?
Agutulka jejku ja nie pamiętam kiedy ostatnio zaprawiałam cokolwiek :zawstydzona/y: szacuneczek :tak:

Ja już pozaprawiałam, jeszcze tylko reszta się gotuje :-D, och jak dobrze, wkoncu moge z Wami posiedzieć :tak::-D

Jkrzymka śliczna sukieneczka i Ty też pięknie wyglądałaś :tak:, a brzusio tylko uroku dodawał, ślicznie :tak::-)

Winka robiłam dżem, sok, i wiśnie w takim jakby likierze, no wiesz żeby były np. do ciasta, galaretki, śmietany bądź śnieżki, czy też budyniu, kaszki itp, moja Pati je uwielbia i cały słoik mogłaby na poczekaniu wtrynić :-D:-D
Aaaaaa zapomniałam o najważniejszym- jeszcze robi się wiśnióweczka :tak::-D;-), tylko szkoda że tyle trzeba na nią czekać :baffled:

Niewiem co miałam jeszcze pisać bo pozapominałam tyle tu nastukałyście :szok::-D

Ostatnia edycja:
agatulka Dzięki za cynk :tak::-). Już się zarejestrowałam na fotosiku :tak:.

JKRZYMKA :-D Zrobili to kotkowi teściowie agatulki :-D.

no ogłoszenia odfajkowane :cool2:
możę któraś sie bedzie przeprowadzać .. hm która tu wspominała ?

Winka kto zrobił takie cos biednemu kotku?
Agutulka jejku ja nie pamiętam kiedy ostatnio zaprawiałam cokolwiek :zawstydzona/y: szacuneczek :tak:

ja sie bede przeprowadzać
a temu kotkowi to na te upały teściowa go podcięła hehehhe co roku go tak podcina na upały by się nie męczyła kocica

no z zapraw to buraczki zostały fasolka ogórki tez pewno będą szły
ja mam kawałek działku u rodziców heheh więc posiałam warzywka i zbieram plony i będe wekowac by dzieci jadły swojskie

Dobra kobitki ja się odmeldowuję
367.gif
Muszę spróbowac uśpic moją zołzinkę:sorry2: i może coś zrobię w kuchni;-)

Aaaa! Zapomniałam Wam napisać, że dzwoniłam do męża, by mu powiedzieć, że pyszny żureczek będzie dzisiaj jadł jak z pracy wróci, a on mi na to : a Ty pyszna jesteś dzisiaj? :baffled:. Oj coś czuję, że dziś mi nie popuści :baffled::nerd::cool::rofl::ninja2:.

reklama
Do góry