reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Znikam na chwilkę, musze córci kolacyjkę zrobić i pieski nakarmić

Dziękuje Winka, ale ja zazwyczaj to leniwa jestem, chyba że mnie najdzie:-DNie było aż tak źle, myślałam że dłużej będe się męczyć.

reklama
Aaaa! Zapomniałam Wam napisać, że dzwoniłam do męża, by mu powiedzieć, że pyszny żureczek będzie dzisiaj jadł jak z pracy wróci, a on mi na to : a Ty pyszna jesteś dzisiaj? :baffled:. Oj coś czuję, że dziś mi nie popuści :baffled::nerd::cool::rofl::ninja2:.

To szykuj sie kobito co byś smaczna była i męża nie zawiodła :tak::tak::tak:
Ciekawe co by powiedział jakbyś miodem się wysmarowała :-D:-Dżarcik:-D

Agatulka mój mężuś w przeprowadzkach siedzi jaky co ;-)
ooo Winka trzymaj się mocno i pamiętaj że to dla ojczyzny :-D:-D:-D
wiśnióweczka gdzie i kiedy ;-)
Sikoreczka zameldować się po odfajkowaniu ważnych obowiązków:-)
zaraz ja zniknę na troszkę ale wróce :cool2:

To szykuj sie kobito co byś smaczna była i męża nie zawiodła :tak::tak::tak:
Ciekawe co by powiedział jakbyś miodem się wysmarowała :-D:-Dżarcik:-D
:-D Miodu nie mam :hmm:, ale za to na stanie NUTELLA :-D.
A tak w ogóle to, nie mam ochoty dzisiaj na balety :-p. No cóż, trza obowiązek małżeński spełnić :sorry2:.

Agatulka mój mężuś w przeprowadzkach siedzi jaky co ;-)

JKRZYMKA my z teściamy się zabieramy a znajomi którzy z nimi wpadaja z przyczepką będą więc dzięki za info
hehe ale by sobie zarobił z Wejherowa do Krakowa hehehe
a spytaj tak z ciekawości ile to by było:p

Aaaa! Zapomniałam Wam napisać, że dzwoniłam do męża, by mu powiedzieć, że pyszny żureczek będzie dzisiaj jadł jak z pracy wróci, a on mi na to : a Ty pyszna jesteś dzisiaj? :baffled:. Oj coś czuję, że dziś mi nie popuści :baffled::nerd::cool::rofl::ninja2:.[/quot]

Winka ja tam zazdroszczę nam tylkoo sex przez tel lub zbreżne smsy zostało heheheh więc miła noc sie zapowiada
ja sie nie spodziewałam że mi tak sexu będzie brakować heheheheh upss

moje jedno już wykapane i w łózeczku sobie grucha i duma zasnąć czy nie heheheh
a 2 szogun zalewa pewno łazienkę :)

A szykować się to ja specjalnie nie muszę, bo mi m. kiedyś powiedział, że nawet jakbym w worku po ziemniakach była to i tak by mnie... pi...pi...pi... :baffled::confused::huh::oo2::rolleyes::-D:laugh2::-D:laugh2::-D

A ja raczej jestem z tych co to sex lubią nie często :sorry2:, a m. to niewyżyta bestia :-D. Zawsze mu mało :-D.

Net mi strasznie muli :confused::confused::confused:. Co chwilę się wyłącza :confused::confused::confused:.
Uciekam więc, bo więcej sie na wkurzam, niż to wszystko warte.

Papatki kobietki :-). Słodkich snów :-).

reklama
Do góry