reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój sie na mnie wczoraj zdeczko obraził bo myślał że mu potancuje przed kamerką :szok: ( przez skypa chciał sie zabawić he he) a ja sie wykręciłam że Pati śpi w tym pokoju co jest komputer :-D:-D. A nich czeka będzie bardziej spragniony.
A nie chwaliłam Wam się chyba jeszcze mój m miał zjechać na stałe w październiku, potem 21 sierpnia później że zjedzie 14 sierpnia a teraz ma już bilet na 9 sierpnia :-D:-D:-D bardzo się cieszę, że już tam nie wyjedzie:-D:-D

reklama
kobitki ale wy rozbrykane :-) jedna rzuciła temat i już miałam 5 str do przeczytania ;-) u nas na razie cisza z tymi sprawami bo ja mam problemy z nadżerką :zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y: jutro wizyta u gin i wyniki z cytologii no i pewnie będę mieć zabieg ehh :wściekła/y: gin powiedział że to wina lekarzy przy porodzie bo duża dziadzia ja drobna i tam sie okropnie źle pogoiło w środku bo rodziłam sn a powinno być cc :angry: ah ta służba zdrowia wrr :wściekła/y:

kobitki ale wy rozbrykane :-) jedna rzuciła temat i już miałam 5 str do przeczytania ;-) u nas na razie cisza z tymi sprawami bo ja mam problemy z nadżerką :zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y: jutro wizyta u gin i wyniki z cytologii no i pewnie będę mieć zabieg ehh :wściekła/y: gin powiedział że to wina lekarzy przy porodzie bo duża dziadzia ja drobna i tam sie okropnie źle pogoiło w środku bo rodziłam sn a powinno być cc :angry: ah ta służba zdrowia wrr :wściekła/y:
uuu to nie dobrze z ta nadżerka
ja tez rodziłam sn 2 razy ale mam ponoc bardzo mała i nie trza wypalać jej
dzis chciałam sie zapisac do gina
dzwonie i pytam czy termin za 3 tyg bedzie możliwy a pani połozna ze dopiero 28 sierpnia czyli 6 tyg czekania noii nie trafiony bo po 12 sierpnia już meni tu niema wrrrrrrrrr
cos siostra powiedziała ze ponoc w szpitalu przyjmuja teraz lekarze ginekolodzy bez opłat więc moze się mi uda tam wbić
musze na kontrole sie dostać

Małżeństwo siedzi przy obiedzie. Żona do męża:
- Wiesz Stasiu, kiedy pomyślę, że nasze małżeństwo trwa już 25
lat,
to ciepło mi się robi przy sercu...
Mąż odpowiada:
- Daj spokój Helena, po prostu cycek wpadł Ci do zupy.

Agatulka wiem właśnie cholera czepia sie nas zawsze to co najgorsze wrr :dry: jutro będę więcej wiedzieć mam nadzieję że będzie ok :dry:

idę sprzątać i prasować a potem w kimono :-)

do jutra papa miłych snów ;-);-)

:szok::szok::szok:aleśta nadziergały Laseczki:cool2::cool2: wesoło się zrobiło. Ja utknęłam w szafie, ale porządki skończone wreszcie:tak:jutro jeszcze tylko męża rzeczy poskładam i miodzio lodzio szeregowy. ale najlepsze jest to, że przy okazji sprzątania okazało się , że mieszczę się w dżiny sprzed ciąży!!!!:cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ciasta nie zdążyłam zabełtać a Młody już śpi to pozamiatane. jutro z rana mus wstać i piec:dry:

Bodzia no takie kiecki jak tu zapodałaś to mój styl jezd:tak::tak:ja prosta dziewucha jestem ogóle:zawstydzona/y::zawstydzona/y:radosny Karollo na tych fotoskach a cioteczka Karolinka młodzinka:tak::szok:

idę jeszcze pranko nastawić i gary obskoczyć po kolacji i do wanny ;-)

Dobranoc Mamuśki
1.gif

reklama
Filmik obajrzałam zamist sprzątanka:sorry2::cool2: No ale mus dupencję ruszyc bo leki będę układac i przeglądac a tu pomoc małych sikoreczek nie jest wskazana:dry: No i pozmywac muszę bo mi gary nad głową śmierdzą:wściekła/y: Kobity jak ja już chcę odzyskac moja kuchnię:baffled: Ale jest nadzieja że na koniec tygodnia będzie gotowe:-D

Do góry