reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka-Szkoda że grill się nie udał,ale pizza to też dobre żarełko.Trzeba było jeden trójkącik podrzucić.

sikoreczka
-Zmywareczka suuuper sprawa,ja nie mogę sobie na taki luksus pozwolić bo mieszkanie mam małe a w kuchni ciasnota że szok.

Widoczki piękne,jak mogę się wtrącić to wklejam moje widoki .

reklama
Ja gdzieś mam zimową foteczkę, poszukam i wrzucę.:tak:
A moja zmywareczka przetestowana:-) Wsjo oki tylko chłop nosem kręci że dał się na to namówic:dry: Chyba będzie se sam po sobie zmywał:-p

ja od tej zimy będe miała inne widoczki
Krakowskie tez piękne :)))))
no juz nei będzie jeziorka i lasu ale też będzie sporo atrakcji
ale mnie bardziej liczą się teraz dzieci
dostęp do placu zabaw do lepszego przedszkola do żłobka bo tu brak
mam blisko olejki park więc co tu sie martwić
a przed moim domem w Krakowie tak pięknie dzewko rozkwitło

Ja gdzieś mam zimową foteczkę, poszukam i wrzucę.:tak:
A moja zmywareczka przetestowana:-) Wsjo oki tylko chłop nosem kręci że dał się na to namówic:dry: Chyba będzie se sam po sobie zmywał:-p

mój mi tez obiecał i zobaczymy ile warta ta jego obietnica jest
ponoć szafka koło zlewu idzie do teściów bo im sie przyda a ja mam tam mieć zmywarkę hmmm zobaczymyyy
jednak to fajna sprawa po całym dniu włożyc tylko talerze i gary i mieć spokój
musze tylko dowiedzieć się czy jest w moim nowym mieszkanku taryfa energooszczędna bo ponoć mozna załatwić w energi takową

Właśnie sobie luknęłam na allegro, by zobaczyć ile kosztują obiektywy do lustrzanek i jestem w wielkim :szok::szok::szok:. Ceny przewyższają nawet aparat :szok::szok::szok:. To ja już nie chcę lustrzanki :no::-(. No chyba, że w totka 6 wygram, co jest mało prawdopodobne.

Bodzia ja też lubię foto robić ludziom, a szczególnie jednemu ludkowi :tak::-).
Ale większą kolekcję moich zdjęć przewyższają kwiaty, i krajobrazy.
Jak macie ochotę, to mogę jeszcze parę fotek wrzucić :-p.

reklama
agatulka :-) i jak pięknie pachnie to drzewko :tak::-).
U nas na osiedlu jest ich parę i wieczorami jak się wychodziło na spacer, to tak pachniało, że :rolleyes2:.

Wybaczcie mi, ale muszę wkleić te zdjęcia, bo jestem z nich naprawdę zadowolona :

I już Was nie zanudzam :-p.

Do góry