reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ja mam galerię
Tylko nic dawno nie dodawalam, bo mi miejsca braklo 

sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobra, duże buźki dla was i spadam
http://sztoudi.ovh.org/images/buzie/buzia_26.gif http://sztoudi.ovh.org/images/buzie/buzia_26.gif

http://sztoudi.ovh.org/images/buzie/buzia_26.gif http://sztoudi.ovh.org/images/buzie/buzia_26.gif
Jak Wy to robicie,że tekst na link zamieniacie????????????JKRZYMKA czy ty mieszkasz gdzieś koło przymorza??????????????
ogladałam twoje foty i mi jakoś okolica przymorze przypomina te co stoisz z synkiem czekając na tramwaj ale moge sie mylic

Ja pokomentowałm bo fotki bosssskieNio też oglądałam twoją galerięŚwietne zdjęcia, super dzieciaczki
A szkoda że mężuś schorowany:-( Ciekawe tylko czy by się na ten pejczyk dał namówic
Bo mój to pewnie nie
![]()

WITAM się
Znowu piłyscie jak mnie nie było.Czuje się porzucona i zniedbana buuuuuuuuuuuuuuu

Więc ide psiątać............
witam :-)
dziewczyny u nas bez imprezki a i tak szukam pociechy i ratunku w 3 już kawie
tzn ja nie miałam imprezki mój mąż wrócił o 1 wyłączył tel i rano poszedł do pracy o 5
dziad jeden
gdzie był? z kim? po co ? będzie przesłuchanie jak wróci
mam nadzieję że nie z tą flądrą co jeszcze niedawno się spotykał bo obiecał że już nie będzie 
a ja już poprałam, wymyłam podłogi i szafki w kuchni, rosołek sie gotuje, łazienka posprzątana i naczynia umyte
edit.
Bodzinka pod oknem wiadomości jest "automatycznie zmieniaj linka na tekst" więc to chyba to
dziewczyny u nas bez imprezki a i tak szukam pociechy i ratunku w 3 już kawie

a ja już poprałam, wymyłam podłogi i szafki w kuchni, rosołek sie gotuje, łazienka posprzątana i naczynia umyte

edit.
Bodzinka pod oknem wiadomości jest "automatycznie zmieniaj linka na tekst" więc to chyba to

Jaga8124
Zadomowiona(y)
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witajcie
moja noc taka sobie mały troszkę popłakiwał zucał się ale to juz nie było takie straszne jak ostatnio zębolka powoli widać ale nie przebił sie jeszcze wrrrrrrrrr
Bodzinka a mi to się przypadkiem zrobiło
PPPPPPPPPPP
a ja w kawie sie nei pocieszam bo mi szkodzi ale herbatka z cytrynka i sokiem malinowym juz stygnie
moja noc taka sobie mały troszkę popłakiwał zucał się ale to juz nie było takie straszne jak ostatnio zębolka powoli widać ale nie przebił sie jeszcze wrrrrrrrrr
Bodzinka a mi to się przypadkiem zrobiło
a ja w kawie sie nei pocieszam bo mi szkodzi ale herbatka z cytrynka i sokiem malinowym juz stygnie
Jaga8124
Zadomowiona(y)
czy może mi ktoś pomóc i podpowiedziec jak mam wstawic suwaczki do podpisu 

Niestety zwykle pisałam na innym forum się troszku tu nie obeznaję

reklama
Dzień dobry Kobitki :-)
witam się i zaraz zmykam żeby małżonek mi nie marudził bo dzisiaj ma wolne
Nie było mnie przez tydzień bo siedziałam sobie u moich rodziców
taki mały odpoczynek sobie zrobiłam od teściów
W poprzednią sobotę pojechałam razem z małżonkiem i oczywiście Amandzią do moich rodziców a w niedzielę wieczorem wróciliśmy do lublina choć ja chciałam zostać
ale małżonek powiedział że to jak separacja i jako małżeństwo nie powinniśmy się rozstawać ale jak byliśmy już w domu udało mi się go przekonać i na drugi dzień podwiózł mnie na przystanek i pojechałam sobie busem
Amandziucha dobrze zniosła tę podróż
małżonek nie mógł z nami pojechać i pobyć dłużej bo jeździ do pracy i jak stwierdził nie opłacało by mu się tak dojeżdżać
jeden minus że dostępu do neta nie miałam

na razie nie poczytam i nie nadrobię.... wybaczcie
na razie tak wpadłam żebyście wiedziały że żyję

Bodzia zagłosowałam
:-)
Meg jak dzidzia ? Jak samopoczucie?
Witam wszystkie nowe domowe mamusie:-)
Miłego dnia Kobitki :-):-):-):-)
witam się i zaraz zmykam żeby małżonek mi nie marudził bo dzisiaj ma wolne

Nie było mnie przez tydzień bo siedziałam sobie u moich rodziców

W poprzednią sobotę pojechałam razem z małżonkiem i oczywiście Amandzią do moich rodziców a w niedzielę wieczorem wróciliśmy do lublina choć ja chciałam zostać

Amandziucha dobrze zniosła tę podróż

jeden minus że dostępu do neta nie miałam

na razie nie poczytam i nie nadrobię.... wybaczcie

na razie tak wpadłam żebyście wiedziały że żyję

Bodzia zagłosowałam

Meg jak dzidzia ? Jak samopoczucie?
Witam wszystkie nowe domowe mamusie:-)
Miłego dnia Kobitki :-):-):-):-)
Podziel się: