reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
JKRZYMKA czy ty mieszkasz gdzieś koło przymorza??????????????
ogladałam twoje foty i mi jakoś okolica przymorze przypomina te co stoisz z synkiem czekając na tramwaj ale moge sie mylic
Jak Wy to robicie,że tekst na link zamieniacie????????????:confused::confused::confused::confused:
Nio też oglądałam twoją galerię:tak: Świetne zdjęcia, super dzieciaczki:-D A szkoda że mężuś schorowany:-( Ciekawe tylko czy by się na ten pejczyk dał namówic:-p:-D Bo mój to pewnie nie:sorry2:
Ja pokomentowałm bo fotki bosssskie:tak::tak:A mój chetnie na pejczyk by się namówic dał...On taki świntuszek jest;-)
WITAM się
Znowu piłyscie jak mnie nie było.Czuje się porzucona i zniedbana buuuuuuuuuuuuuuu:-p:-p:-p:-p:-p
Więc ide psiątać............

Niezła imprezka była wczoraj drineczki i ciastko że o tańcach nie wspomnę.:no::no::no:A dzisiaj znowu głowy będą bolały i pomocy w kawusi będą laski szukać.

witam :-)

dziewczyny u nas bez imprezki a i tak szukam pociechy i ratunku w 3 już kawie :-p tzn ja nie miałam imprezki mój mąż wrócił o 1 wyłączył tel i rano poszedł do pracy o 5 :dry: dziad jeden :wściekła/y:gdzie był? z kim? po co ? będzie przesłuchanie jak wróci :angry: mam nadzieję że nie z tą flądrą co jeszcze niedawno się spotykał bo obiecał że już nie będzie :dry:

a ja już poprałam, wymyłam podłogi i szafki w kuchni, rosołek sie gotuje, łazienka posprzątana i naczynia umyte :cool2:

edit.
Bodzinka pod oknem wiadomości jest "automatycznie zmieniaj linka na tekst" więc to chyba to :sorry2:

Dzień doberek :-) Jak miło, że nowy dzionek nastawia bardziej optymistycznie ;-)
Dzisiaj mnie moja mycha obudziła stwierdzeniem, że jest głodna :szok::szok::szok::szok: Normalnie jej się to nie zdarza :szok::szok::szok: nic to dałam sniadanko i ... zjadła szyneczkę nadgryzła kromeczki i zostawiła :confused:

Kawka na dzień dobry po imprezce dla chętnych :tak:

witajcie
moja noc taka sobie mały troszkę popłakiwał zucał się ale to juz nie było takie straszne jak ostatnio zębolka powoli widać ale nie przebił sie jeszcze wrrrrrrrrr
Bodzinka a mi to się przypadkiem zrobiło :pPPPPPPPPPPP
a ja w kawie sie nei pocieszam bo mi szkodzi ale herbatka z cytrynka i sokiem malinowym juz stygnie

reklama
Dzień dobry Kobitki :-)

witam się i zaraz zmykam żeby małżonek mi nie marudził bo dzisiaj ma wolne :tak:
Nie było mnie przez tydzień bo siedziałam sobie u moich rodziców :tak: taki mały odpoczynek sobie zrobiłam od teściów :-D
W poprzednią sobotę pojechałam razem z małżonkiem i oczywiście Amandzią do moich rodziców a w niedzielę wieczorem wróciliśmy do lublina choć ja chciałam zostać:sorry2: ale małżonek powiedział że to jak separacja i jako małżeństwo nie powinniśmy się rozstawać ale jak byliśmy już w domu udało mi się go przekonać i na drugi dzień podwiózł mnie na przystanek i pojechałam sobie busem:tak:
Amandziucha dobrze zniosła tę podróż:tak: małżonek nie mógł z nami pojechać i pobyć dłużej bo jeździ do pracy i jak stwierdził nie opłacało by mu się tak dojeżdżać:dry:
jeden minus że dostępu do neta nie miałam:baffled::no:

na razie nie poczytam i nie nadrobię.... wybaczcie:sorry2:
na razie tak wpadłam żebyście wiedziały że żyję:sorry2::-p:zawstydzona/y:

Bodzia zagłosowałam:tak::-)
Meg jak dzidzia ? Jak samopoczucie?

Witam wszystkie nowe domowe mamusie:-)

Miłego dnia Kobitki :-):-):-):-)

Do góry