reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc laski ..ja też z doskku bo mam dzisiaj mase roboty ::) i co gorsze sama ją sobe wymysliłam ::) .

ale raz po raz dosiadam do kompa i jestem na bieżąco ;D 8)

Mija dzisija ma ten egzamin jak sie niemyle ...TRZYMAMY KCIUKI !!

shoomna_a pisze:

eeeeee ??? to chyba jakas prowokacja :mad:

reklama
Witam dziewczymy .....dopiero teraz bo dzis spalam do 9 !!!!!!!!!!!maly obsikal sie po pachy i chyba to spowodowalo ze tak dlugo spal ...hahahaha

A izabelka to masz kolejna kolezanke po fachu....widze ze grono pedagogiczne to dominuje.:)

Joanna@ pisze:
Witam dziewczymy .....dopiero teraz bo dzis spalam do 9 !!!!!!!!!!!maly obsikal sie po pachy i chyba to spowodowalo ze tak dlugo spal ...hahahaha

A izabelka to masz kolejna kolezanke po fachu....widze ze grono pedagogiczne to dominuje.:)

hii hii ja tez jestem pedagogoem co prawda nie nauczycielem ale zawsze :D

Witam nowa mamusie ;D napisz cos wiecej o sobie

Kunda ooooo ale tu nauczycielsko...a wlasnie sie zastanawiam nad socjoterapia...tak podyplomowo,,,co o tym myslisz?

Kunda ile razy popatrze na twojego maciusia i na te pucki to mi sie buzia sama smieje :) ale jest fajny!!!

reklama
Do góry